Search Engine | Link Center | Exchange Links Σας περιμένουμε όλους στο Link Center (click) ή στο νέο μας site a-bet.info (click)
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

a-bet.info Podcast

↑ Grab this Headline Animator

Canbet.com Football

Η κρίση στην Ελλάδα

Ελληνική Κρίση, εξελίξεις και λύσεις που προτείνονται

Δεν μας τα λένε καλά.

Είπα να κάνω μια αναφορά στα παιχνίδια που πρότεινα αυτό το weekend. Αν και δεν συνηθίζω να δικαιολογώ τα χαμένα ... αυτό εδώ όμως σηκώνει ειδική αναφορά.

Προτείνω και παίζω 2 Stabæk που έχει πατήσει την Start σε όλο το παιχνίδι, να προηγείται με 1-0 που κανονικά θα έπρεπε να ήταν 3-0 η 4-0 και να τρώει γκολ στο 95' ?? Κανονική ληστεία ήταν αυτό το σημερινό. Ληστεία από μια ομάδα που δεν αξίζει καν να αναφερθεί η παρουσία της στο γήπεδο σήμερα.

Στο άλλο παιχνίδι οι 9 από τους 11 της ενδεκάδας της Viking κινδυνεύουν να κάτσουν στον πάγκο και να ρίξουν πολύ μα παρα πολύ ιδρώτα ... γιατί το λέω αυτό? Φυσικά γιατί θα τιμωρηθούν για την κάκιστη παρουσία τους στο πρώτο ημίχρονο. Ο Uwe έβγαζε φωτιές από τα ματια μετά το τέλους του παιχνιδιού ... Απειλούσε όσους δεν τίμησαν την φανέλα και τον μισθό τους. Το κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτό μέχρι το επόμενο παιχνίδι.

Η Rosenborg το καθάρισε στο τσακ-μπαμ το ματσάκι σήμερα ... Είπαμε η Brann δεν είχε κάνει ποτε της τόσο καλο ξεκίνημα και ήταν λίγο έως πολύ λογικό να λυγίσει... για αυτό και η κάλυψη μου σε άλλη τριάδα.
Ο Mjelde τελικά κατέβασε τον Sæternes βασικό αλλα και τι με αυτό ... έχασε άλλη μια φορα σε σημαντικό παιχνίδι. Εάν κέρδιζε αυτό εδώ (που είχε την ευκαιρία μιας και όλα με το μέρος του εκτος της παράδοσης της ομάδας) θα το έβρισκε σίγουρα μπροστά του στην πορεία ... αλλα με τον Mjelde που έχει μπλέξει η Brann δεν πρόκειται να πάρει πρωτάθλημα ποτε.

Η Odd μετά από πολύ πολύ καιρό έκανε μια νίκη στην Tippeligaen και μας χάρισε τον ωραιότατο 1. Απομένει η Lillestrøm αύριο να καθαρίσει το παιχνίδι με την Lyn για να βγάλουμε τα σπασμένα της δυάδας που πίστευα πολύ με Vålerenga μεσα και να βγω και από πάνω για το weekend.

Στην Adecco ΔΥΣΤΥΧΏΣ ο ωραιότατος 1 της Raufoss έμεινε ορφανός καθώς η Tromsdalen αν και το πάλεψε δεν μπόρεσε να κρατήσει το X.

Σύντομα θα ανεβάσω και μερικές photos και βιντεάκια που έχω βγάλει από LYN-ODD και VÅLERENGA-STRØMSGODSET. Έτσι για την συλλογή των photos και videos μας.

Τα λέμε σύντομα.

P:S: Μπείτε και στο Forum μας καθώς και εκεί δίνονται picks που δεν βγαίνουν στο blog ...



Stay on line !!!