Search Engine | Link Center | Exchange Links Σας περιμένουμε όλους στο Link Center (click) ή στο νέο μας site a-bet.info (click)
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

a-bet.info Podcast

↑ Grab this Headline Animator

Canbet.com Football

Η κρίση στην Ελλάδα

Ελληνική Κρίση, εξελίξεις και λύσεις που προτείνονται

Fredrikstad - Lyn

Σήμερα το απόγευμα η Fredrikstad υποδέχεται την Lyn στο ολοκαίνουργιο της γήπεδο.
Ένα στάδιο 12.500 θέσεων που χτίστηκε μέσα σε 1 1/2 χρόνο. Αυτή την στιγμή έχει ίσως τον καλύτερο χλοοτάπητα στην Σκανδιναβία. (click)
Η θερμοκρασία είναι ιδανική για ποδόσφαιρο (γύρο στους 15-18 βαθμούς) το γήπεδο είναι sold out και η κλίμα γύρο από το παιχνίδι παραπάνω από ενθουσιώδες.

Μετά από την βαριά ήττα με 3-0 κόντρα στην Lillestrøm θα θέλει σίγουρα να κάνει σεφτέ με το δεξί στο νέο της γήπεδο. Μπορεί όμως?

Δεν είναι καμια σούπερ ομαδάρα η Lyn. Γιατί και τα κενά στην άμυνα τα έχει και μια σοβαρή απουσιουλα την έχει στο κέντρο (Edu). Επίσης ο επιθετικός της Magnus Powell στο παιχνίδι με την Sandefjord αντικαταστάθηκε λόγο τραυματισμού. Εάν θα παίξει σήμερα είναι 50-50.

Το θέμα είναι η Fredrikstad ποσο έτοιμη θα είναι για την πρεμιέρα!!!
Μεσοβδόμαδα δημιουργήθηκε και αναστάτωση στα εντός της ομάδας μετά την αποκάλυψη πως η διοίκηση δεν έχει δώσει ακόμα το μετάλλιο για την κατάκτηση του κυπέλλου στον πρώην προπονητή Torbjørn Eggen. Για την Fredrikstad ενδέχεται να παίξουν από την αρχή από ότι φαίνεται ο αρχηγός Raymond Kvisvik (αριστερό χαφ) και ο νεοαποκτηθείς Anders Prytz (αριστερό back).

* Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η Fredrikstad έχει βάλει γκολ στα τελευταία 11 εντός έδρας παιχνίδια και η Lyn έχει δεχτεί γκολ στα τελυταία 11 εκτος έδρας.

Στοιχηματικα : Το παιχνίδι μπορεί να το πλησιάσει κάποιος έχοντας στο μυαλό το άγχος της γηπεδούχου που θα παίξει μπροστά σε τόσο κόσμο για πρώτη φορα. Στην ουσία είναι το ίδιο για τις δυο ομάδες μιας και η αίσθηση της έδρας δεν υπάρχει ... και επειδή η Lyn πάντα κάνει καλά παιχνίδια στην αρχή της σεζόν προσωπικά δεν ακουμπάω τον άσσο.
Πιο πολύ το over σκέφτομαι.


Οποιος μπαίνει στο blog και δεν μας αφήνει έναν χαιρετισμό να του κοπεί το δεξί δάχτυλο του χεριού ... ξέρετε αυτό που κρατάει το ποντίκι.






Stay on line !!!