Search Engine | Link Center | Exchange Links Σας περιμένουμε όλους στο Link Center (click) ή στο νέο μας site a-bet.info (click)
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

a-bet.info Podcast

↑ Grab this Headline Animator

Canbet.com Football

Η κρίση στην Ελλάδα

Ελληνική Κρίση, εξελίξεις και λύσεις που προτείνονται

Norge 22/04/07

Adeccoligaen

Επειδή με τον χρόνο γενικά δεν τα πάω καλά εγώ θα γράψω στα γρήγορα μερικές προτάσεις για την Adeccoligaen. Μιας και από όσο βλέπω και από την εφημερίδα και από το διαδίκτυο οι περισσότεροι "γουστάρουν" πιο πολύ την B Νορβηγίας παρα την A. Λίγο περίεργο μιας και ο κόσμος καλά καλά δεν παίρνει σωστά infos για τις γνωστες ομάδες ... anyway !

Skeid-Kongsvinger X L
Sparta Sarpsborg-Molde 1 L
MK-Tromsdalen 2 W
Moss-Bryne X L


Forum (click)


AAFK -FFK


Τι γίνετε με αυτήν την ομάδα? Πιστεύω πως πλέον έφτασε ο καιρός να πάρει τους πρώτους της 3 βαθμούς. Έχασε από την Start αν και θα μπορούσε να το κρατήσει εκείνο το παιχνίδι. Στο άμεσος επόμενο εκτος έδρας μάλιστα έφαγε 3 για πλακα από την Sandefjord.
Δεν μπορείς να τους καταλογίσεις κάτι για το δεύτερο παιχνίδι γιατί και η Sandefjord το ήθελε όσο τίποτα άλλο μιας και προερχόταν από ήττα στο Oslo. Στο σημερινό όμως είναι με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να κανει την νίκη. Η Fredrikstad, είπαμε στα εκτος ... πελαγώνει! Θα μας αρκέσει εφόσον το αποδείξει και σήμερα να ξέρουμε τι θα κάνουμε και στο μέλλον.

Αλλάζει σύστημα ο Περί (προπονητής) σήμερα... 4-3-3 για να του αποφέρει την πολυπόθητη νίκη.

LYN -ODD

Ένα παιχνίδι που με προβληματίζει αρκετά είναια υτό της Lyn. Το οποιο θα είμαι στο γήπεδο να το δω κιόλας. Η ομάδα έχει πολλούς πιτσιρικάδες. Της λείπει ο Edu στο κέντρο που είναι όλα τα λεφτά και ολόκληρη η ομάδα μονος του.
Θα είναι πολύ πάνω κάτω στην απόδοση της η Lyn φέτος. Από την άλλην όμως η Odd δεν είναι καμια ομάδα που μπορείς με βεβαιότητα να δεις την διαφορα από τις άλλες τρισάθλιες της κατηγοριας. Η Odd είχε και μερικούς τσακωμούς στα εντός της. Μάλιστα με τον βασικό της τερματοφύλακα να σηκώνεται και να φεύγει για τα αποδυτήρια μόλις στο ημίχρονο στο προηγουμενο παιχνίδι. Χωρίς να τον κάνει αλλαγή ο προπονητής του.

Έχω ανεβάσει σαν 1 το παιχνίδι αυτό στα σημεία που έχω παίξει και εγώ ο ίδιος ... αλλα φοβάμαι την Odd μέσα στο Ullevål.


BRANN - VIF

Το ντέρμπι της αγωνιστικής είναι αυτό εδώ. Brann - Vålerenga. Είναι ένα από τα κλασικα ντέρμπι της Νορβηγίας. Δυο ομάδες που πραγματικά έχουν έχθρα και αντιπαλότητα. Όχι σε στυλ Ελλάδας και ΠΑΟ-OΣΦΠ. Περισσότερο ειρωνεύονται και χλευάζουν. Στα αγωνιστικά καθαρά έχει το προβάδισμα η Brann. Παίζει καλύτερα από την κομμένη στα δυο Vålerenga. Το λέω αυτό γιατί αυτόν τον καιρό η ομάδα του Oslo πάσχει στην μεσαία γραμμή. Ο πολωνός Sebastian Mila είναι εκτος τόπου και χρόνου. Το παιδί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν έχει στήριγμα εκεί στο κέντρο. Αυτός που υποτίθεται θα κάνει τον ρολο του μπαλαδόρου και θα μοιράζει το παιχνίδι, ο Grindheim δηλαδή, ήταν άρρωστος τόσο καιρό και έπαιζε με πυρετό. Έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμους, λένε, αλλα δύσκολα να είναι στο απαιτούμενο επίπεδο. Εκεί είναι το πρόβλημα της Vålerenga. Η μπάλα περνάει πολύ λίγο από το κέντρο και το παιχνίδι μοιράζεται σχεδόν πάντα στις άκρες. Προσοχή ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Ronny Johnsen αναμένεται αν είναι εκτος ενδεκάδας σήμερα λόγο τραυματισμού.

Η Brann πάλι, παίζει στο γήπεδο της. Κάτι που αυτόματα ανεβάζει τα ποσοστά να πετύχει νίκη στα ύψη. Παίζει καλο ποδόσφαιρο και φαίνται να δένει σαν ομάδα σιγά σιγά. O Solli από δεξιά βρίσκει τον κολλητό του (απότην εποχή που ήταν και οι δυο στην Rosenborg) Helstad με κλειστά ματια και η μπάλα καταλήγει στο πλεχτό.

Πιστεύω πως η Enga δεν μπορεί να πάρει βαθμούς σήμερα με τα όσα μα s έχει δείξει μέχρι σήμερα. Αποκλείω το 2 σε αυτό το παιχνίδι.








Stay on line !!!