Search Engine | Link Center | Exchange Links Σας περιμένουμε όλους στο Link Center (click) ή στο νέο μας site a-bet.info (click)
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

a-bet.info Podcast

↑ Grab this Headline Animator

Canbet.com Football

Η κρίση στην Ελλάδα

Ελληνική Κρίση, εξελίξεις και λύσεις που προτείνονται

SIF vs LSK


Καλησπέρα.

Η Strømsgodset υποδέχεται την Lillestrøm στο Marienlyst γήπεδο του Drammen. Καμια σχέση με την βόρεια Ελλάδα έτσι ...

Η κατάσταση έχει ωχ εξής. Η LSK κέρδισε στο Skien κόντρα στην Odd αλλα σιγά την κούραση και σιγά την ομαδάρα που κέρδισε. Η άμυνα της μπάζει όπως και η τρυπα που είχε ο Τιτανικός. Την είδα εχθές και απογοητευτικά.

Δεν έχει στρώσει αγωνιστικά η LSK και δεν έχει παίξει με καμια σοβαρή ομάδα μέχρι στιγμής. Το σημερινό είναι το test που πρέπει να περάσει. Θα το περάσει όμως. Έχει εκτος τον αμυντικαρα Kippe. Ο κεντρικός μπαλαδόρος της LSK, Simen Brenne είναι και τώρα νιώθει να πιέζεται ... δηλώνει εκείνος ! Ο Karim Essediri είναι και αυτός εκτος μιας και είναι γριπωμένος και έχει πυρετό. (Τώρα που το έγραψα και εγώ έτσι είμαι. Δέχομαι ευχές και δώρα μονο αν τα στείλετε express). Ο οποιος ήρθε από την Rosenborg και είναι δεξί χαφ με τάσεις να προωθείται και να

Η Godset πάλι είναι έτοιμη ομάδα από πέρυσι. Γίνανε και σωστές μεταγραφικές κινήσεις οποτε η ομάδα ενισχύθηκε. Το μονο που πρέπει να συνειδητοποιήσει αγωνιστικά είναι πως πλέον βρίσκεται σε ανώτερο επίπεδο. Αυτό είναι το κύριος μέλημα του Jostein Flo (Διευθυντής όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι) και του Fagermo (προπονητής). Να μπορέσουν οι πρωτοκλασάτοι παίκτες να τραβήξουν στο ίδιο επίπεδο τους υπολοιπους. Αυτό θα την κάνει τουλάχιστον στην αρχή να έχει σκαμπανεβάσματα στα αγωνιστικά.

Κύριος στα εκτος θα είναι το κατέβασμα ταχύτητας.

Ο γερόλυκος Leonardsen θα λείπει σήμερα ... αν και 36 θα είναι σημαντική απουσία καθώς έχει μάτι γερακιού και περνάει μπαλιές στον Kovacs που είναι σε καλή φορμα και σκοράρει κατά βούληση.

Προσωπικά σαν Gregy αποκλείω το 2 σε αυτό το παιχνίδι μιας και η έδρα θα παίξει καθοριστικό ρολο για την Godset φέτος και επειδή η LSK δεν βρίσκεται ακόμα στο απαιτούμενο επίπεδο.(Forum)


Stay on line !!!