Search Engine | Link Center | Exchange Links Σας περιμένουμε όλους στο Link Center (click) ή στο νέο μας site a-bet.info (click)
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

a-bet.info Podcast

↑ Grab this Headline Animator

Canbet.com Football

Η κρίση στην Ελλάδα

Ελληνική Κρίση, εξελίξεις και λύσεις που προτείνονται

Updated *** Bang bang !!!

FINAL SCORE 2-2

Ringrazia il signore Velotto :-)

.... ωραιότατα ... και το Forum μας συνεχίζει να πηγαίνει ταμείο.


Καλημέρα φιλαρακιά.

Μιας και ο Peter λόγο κάποιον οικογενειακών υποχρεώσεων λείπει είπα να αναλάβω εγώ τον ρολο του ελευθερου σκοπευτή.

Καθώς έβλεπα τα σημερινά παιχνίδια εχθές έπεσε το μάτι μου σε κάτι που μπορεί να μας φανεί χρήσιμο στοιχηματικα και να παίξει κάποιο ρολο ως προς την έκβαση του αγώνα. Το μάτι μου λοιπόν έπεσε στον διατητή του αγώνα, Messina - Fiorentina. Είναι η πρώτη του φορα που θα διαιτητεύσει έναν αγώνα της Seria A. ’Aκουσον άκουσον ... τυχαίο? Η Messina φυσικά έχει πέσει, αλλα επειδή στην Ιταλία είναι γνωστό ότι ακόμα και μετά το σκάνδαλο αγώνες φτιάχνονται ακόμα. Ο εν λόγο κύριος από τα στατιστικά του παίζει κύριος έδρα και ισοπαλίες. Αλλα αυτό που μου κάνει τρομερή εντύπωση είναι πως πέρυσι ανέβηκε Serie B και ξαφνικά προς το τέλος τον θυμήθηκαν να σφυρίξει (ίσως αδιάφορος) στην Serie A ?? Γιατί ??? Το μονο σίγουρο πως τον έχουν σπρώξει να ανεβεί ... και ας ελπίσουμε να μας βγει έτσι όπως το σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι. Εξάλλου απουσίες θα έχει η Fiorentina.

Δείτε παρακάτω όσοι είσαστε καλοί στις ξένες γλώσσες.

Η σύγκριση των δυο ομάδων πριν το παιχνίδι.

Hosted for free by: Pixilive

Hosted for free by: Pixilive


Ένα mini αφιέρωμα του "άρχοντα" στα ιταλικά βεβαια. Για ψάξτε τα free translation προγράμματα σας και θα καταλάβετε πολλά. Αν έχετε πρόβλημα ελάτε στο forum να σας βοηθήσω.

Hosted for free by: Pixilive

Hosted for free by: Pixilive


Stay on line !!!