Search Engine | Link Center | Exchange Links Σας περιμένουμε όλους στο Link Center (click) ή στο νέο μας site a-bet.info (click)
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

a-bet.info Podcast

↑ Grab this Headline Animator

Canbet.com Football

Η κρίση στην Ελλάδα

Ελληνική Κρίση, εξελίξεις και λύσεις που προτείνονται

There we go again !!!

Καλημέρα φιλαράκια.

Έβλεπα της Serie A από Ιταλία και έκπληκτος πέφτει το μάτι μου στο διπλό της Milan !!! Και από μέσα μου είπα "there we go again" ... είναι δυνατόν τέτοια απόδοση? Μα τι λέτε ρε παλικαρια ... E και τι έγινε που κινδυνεύει η Reggina και θέλει βαθμούς?? Δηλαδή όλοι θα σωθούν σε αυτόν τον κόσμο? Δεν λέω οι μιλανέζοι έχουν ξενυχτήσει και έχουν πανηγυρίσει με την ψυχή τους αυτές τις μέρες αλλα και πάλι (λέω από μέσα μου) πλακα μας κάνουν !?? Για πάμε να δούμε αυτό το match σε photos.

Στο επίκεντρο βάζω και πάλι τον μαυροφορεμένο (αν και τώρα τελευταία το έχουν γυρίσει σε ρούχα που θυμίζουν πυροσβεστική.

Πάμε λοιπόν ...

Head το head οι δυο ομάδες με τις απουσίες τους και τα στατιστικά τους.

Hosted for free by: Pixilive

Home - Away επιδόσεις των δυο ομάδων.

Hosted for free by: Pixilive

Η προϊστορία των δυο ομάδων.

Hosted for free by: Pixilive

Πάμε στον άρχοντα ... δώστε μεγάλη προσοχή στην στατιστική του φέτος. Από τα 17 παιχνίδια τα 10 είναι σε νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας. Τυχαίο? Δεν το γνωρίζουμε θα δείξει ...

Hosted for free by: Pixilive

Τα παιχνίδια που έχει σφυρίξει στην καριέρα του από το 2005 και μετά. Με πράσινο οι νίκες της Reggina και με κόκκινο οι ήττες. Με μπλε τα παιχνίδια της Milan στα οποια έχει διαιτητεύσει ο ίδιος.

Hosted for free by: Pixilive

Προσωπικά αγόρασα το 2.

Να έχετε το νου σας γιατί θα ανεβούν αρκετά picks στο Forum μας.

Μπείτε και εσείς στο κόλπο.