Search Engine | Link Center | Exchange Links Σας περιμένουμε όλους στο Link Center (click) ή στο νέο μας site a-bet.info (click)
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

a-bet.info Podcast

↑ Grab this Headline Animator

Canbet.com Football

Η κρίση στην Ελλάδα

Ελληνική Κρίση, εξελίξεις και λύσεις που προτείνονται

Kαι οι φωνές μας εισακούσθηκαν ....

Καλημέρα ...
Και θαρρείς οι φωνές μας εισακούσθηκαν και ο ΟΠΑΠ πρόσθεσε κάτι ακόμα στο πάμπτωχο κουπόνι του.Μην τρελαθούμε κιόλας,αφού το κουπόνι παραμένει ακόμη αρκετά υποδεέστερο άλλων ανταγωνιστικών εταιρειών(άκου ακόμα τριάδες,επιλεκτικά U-O,κτλ κτλ),αλλά κάθε προσθήκη όπως έχουμε ξαναπεί είναι προς όφελος των παικτών,των πρακτόρων και όλης της αλυσίδας που εμπλέκεται σ' αυτό το παιχνίδι.
Μπήκαν λοιπόν τα νέα «φρούτα» στο κουπόνι,όπως το Φινλανδικό πρωτάθλημα(παλιός γνώριμος των παικτών),το Gold Cup που γίνεται στην USA,αλλά και διάφορα Σκανδιναβικά χωριά,ως αναγκαίο «κακό» αφού συμμετέχουν στα κύπελα των χωρών τους.Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και το πολύ ενδιαφέρον Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Under-21 που διεξάγεται στα γήπεδα της Ολλανδίας ... Εμείς τα παρακολουθούμε από κοντά και έχοντας ήδη μια πρώτη εικόνα(τηλεοπτική),θα αρχίσουμε δειλά δειλά να τα προσεγγίζουμε και στοιχηματικά ... Μείνετε συντονισμένοι(κλικαρισμένοι καλύτερα) στο A-bet και δεν θα χάσετε ...

Hosted for free by: Pixilive

Hosted for free by: Pixilive