Search Engine | Link Center | Exchange Links Σας περιμένουμε όλους στο Link Center (click) ή στο νέο μας site a-bet.info (click)
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

a-bet.info Podcast

↑ Grab this Headline Animator

Canbet.com Football

Η κρίση στην Ελλάδα

Ελληνική Κρίση, εξελίξεις και λύσεις που προτείνονται

Ålesund - Vålerenga

FINAL TIME 1-0

Καλησπέρα φιλαράκια.

Η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει στα εντός έδρας παιχνίδια. Μην νομίζετε πως η Vålerenga τα πάει καλύτερα έξω...μόλις 2 γκολ έχει βάλει όλα κι όλα στα εκτος έδρας μέχρι στιγμής. Για τον λόγο αυτό ο Myhre ξεκινάει τον Rune Lange. Ένας πολύ έμπειρος και δυνατός παίκτης που διπλα του θα έχει τον πιτσιρικα Daniel Fredheim Holm. Κύριος παίκτης περιοχής είναι ο Lange χωρίς sprint και όχι κάποια σπουδαία τεχνική κατάρτιση. Αλλα ξέρει να σπρώχνει την μπάλα στο πλεχτό συνήθως παίζοντας με πλάτη. Το γήπεδο πάντως θα είναι γεμάτο, όπως άλλωστε συνηθίζουν οι οπαδοί της Ålesund αν και η ομάδα τους παλεύει να σωθεί.


Εκτίμηση:
Αν και πολλοί θα έλεγαν πως η Vålerenga ενδέχεται να περάσει εύκολα σήμερα από το Color Line, είμαι της άποψης πως θα δυσκολευτεί μιας και για να κερδίζεις εκεί μέσα πρέπει να τρέχεις και για να τρέξεις πρέπει να είναι και φρέσκος στα πόδια. Κύριος οι αμυντικοί της Έγγα χρειάστηκε να τρέξουν πολλή στο derby του Oslo και μάλιστα προς το τέλος του αγώνα. Εγώ λοιπόν προβλέπω ένα δύσκολο παιχνίδι με μονομαχίες και την Vålerenga να δυσκολευτεί επικίνδυνα. Ιδίως το γεγονός πως δεν έχει κάνει νίκη στην έδρα της εδώ και 6 παιχνίδια η Ålesund με βάζει σε σκέψεις.