Search Engine | Link Center | Exchange Links Σας περιμένουμε όλους στο Link Center (click) ή στο νέο μας site a-bet.info (click)
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

a-bet.info Podcast

↑ Grab this Headline Animator

Canbet.com Football

Η κρίση στην Ελλάδα

Ελληνική Κρίση, εξελίξεις και λύσεις που προτείνονται

To γελοίον του πράγματος

Η Ιαπωνία (ιαπωνικά: 日本) είναι χώρα της Ανατολικής Ασίας. Αποκαλείται από τους κατοίκους της Νιχόν (Nihon) ή Νιππόν (Nippon) και το όνομά της είναι συνδυασμός δύο ιδεογραμμάτων, που σημαίνουν ήλιος και αρχή αντίστοιχα. Είναι γνωστή επίσης ως Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Εκτείνεται σε μεγάλο μέρος του Ιαπωνικού Αρχιπελάγους, στον βορειοδυτικό Ειρηνικό Ωκεανό και κατά μήκος των ακτών της Ρωσίας και της Κορέας, από τις οποίες χωρίζεται από τη Θάλασσα της Ιαπωνίας. Αποτελείται από τέσσερα μεγάλα νησιά, Χοκκάιντο, Σικόκου, Κυούσου και Χονσού, τα οποία συνοδεύονται επίσης από χιλιάδες μικρότερα.(πηγή:Βικιπαίδεια).
Τα πιο δημοφιλή αθλήματα στην Ιαπωνία είναι το τζούντο, το κέντο, το καράτε και άλλες παραδοσιακές πολεμικές τέχνες, καθώς και ξένα αθλήματα όπως το μπέιζμπολ και το ποδόσφαιρο (εσχάτως λέω εγώ). Ιδιαίτερα δημοφιλή το καλοκαίρι είναι το σέρφινγκ και η ιστιοπλοΐα, ενώ το χειμώνα οι Ιάπωνες προτιμούν το σκι και το σνόουμπορντ. Επίσης, το επαγγελματικό μπέιζμπολ, το σούμο, το επαγγελματικό γκολφ και άλλα θεαματικά αθλήματα, έχουν θερμή υποστήριξη από πολλούς οπαδούς.Το σούμο είναι το εθνικό άθλημα της Ιαπωνίας, με ιστορία πάνω από χίλια χρόνια. Οι παλαιστές με κόμμωση τύπου σαμουράι δίνουν στους θεατές μια εικόνα της παλιάς εμφάνισης των Ιαπώνων.Καλησπέρα ...
Το είδαν κι αυτό τα μάτια μας!!!Το Ιαπωνικό πρωτάθλημα γνωστό στους ποδοσφαιρόφιλους και ως J-League στα κουπόνια του ΟΠΑΠ!!!Δεν λέω καλοδεχούμενα τα πάντα,αλλά δεν μπορεί να μπαίνουν οι Ιάπωνες και να μένουν έξω πιο γνωστά πρωταθλήματα στους παίκτες του στοιχήματος τα οποία κόπηκαν πάνω στην «γλύκα» όπως του Μεξικό,της Ιταλίας,τα Ελληνικά Α' και Β' κατηγορίας,ή πρωταθλήματα όπως το Ρωσικό,το Φινλανδικό,το Δανέζικο που τέλειωσε πρόσφατα,το Πολωνικό,το Τσέχικο ή και άλλα με παράδοση στο ποδόσφαιρο όπως της Ουρουγουάης,του Περού,ή μεγάλες και γνωστές διοργανώσεις όπως το Gold Cup που διεξάγεται αυτή την περίοδο στην USA,κάποιοι τελικοί κυπέλων,τελικοί play offs στην Αγγλία κτλ κτλ.
Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορούν να σημαίνουν τέτοιες κινήσεις απ' τον ΟΠΑΠ,αλλά αυτό που δείχνει καταρχήν ο Οργανισμός είναι νοιάζεται αποκλειστικά και μόνο για την αύξηση των δικών του εσόδων και μείωση του pay out προς τους παίκτες.Απλώνει με τον δικό του «μαγικό» τρόπο,για ακόμη μία φορά το χέρι στις τσέπες των παικτών,για να τους πάρει ότι τους έχει απομείνει από την «ληστρική» πολιτική του ... Φυσικά δεν περιμένετε να σας πω κάτι για τα καθαρά αγωνιστικά στη J-League ... αυτό δεν θα συμβεί ούτε τώρα ούτε στο μέλλον ...
Νάστε καλά