Search Engine | Link Center | Exchange Links Σας περιμένουμε όλους στο Link Center (click) ή στο νέο μας site a-bet.info (click)
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

a-bet.info Podcast

↑ Grab this Headline Animator

Canbet.com Football

Η κρίση στην Ελλάδα

Ελληνική Κρίση, εξελίξεις και λύσεις που προτείνονται

Finish Line





Καλημέρα/σπέρα.

Το blog-αρισμα είναι απαραίτητο τις μέρες αυτές καθώς η σελίδα του a-bet.info βρίσκετε στη Γερμανία και αλλάζει ... κινητήρα.
Πλέον ο αγώνας μας αποκτάει περισσότερο ενδιαφέρον καθώς ο νέος κινητήρας ανταποκρίνεται στις δικές μας ταχύτητες και απαιτήσεις. Ενδέχεται λοιπόν να αφήσουμε ακόμα περισσότερους πίσω μας. E ρε σκόνη που τρώνε μερικοί!!!







Βέβαια αυτές τις μέρες που είμαστε στα pit stop εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία και χτίζουμε νέες γέφυρες και επενδύουμε στο μέλλον. Οι συζητήσεις με σοβαρούς ανθρώπους που γνωρίζουν την ισχύει του a-bet.info θα μας φιλοξενήσουν ραδιοφωνικά.


1 2 3 ... Τέστ Τέστ ... φου φου φου ... Τέστ Τέστ.

Ναι καλά ακούσατε!
Ένα από τα δημοφιλέστερα ραδιόφωνα με όνομα βαρύ σαν ιστορία θα είναι η νέα μας συνεργασία. Δεν λέμε ακόμα πιο είναι για να μην μας ματιάσουν οι γνωστοί άγνωστοι

Αυτά προς το παρόν, μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθούν κι άλλες εκπλήξεις.

Υ.Γ: Έχεις Facebook? Πρόσθεσε μάς στούς φίλους σού. Stoixima Abetinfo  μάς λένε.

1 comments:

Πέτρος Κάνος είπε...

Απο το Αννα στον Καιαφα ... Απο τον Ομπαμα στην Μερκελ ... Ρε με ποιους μπλεκουμε ... Χαθηκαν ο Λουλα, ο Τσαβες, ο Καστρο και τα αλλα παιδια!!!