Search Engine | Link Center | Exchange Links Σας περιμένουμε όλους στο Link Center (click) ή στο νέο μας site a-bet.info (click)
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

a-bet.info Podcast

↑ Grab this Headline Animator

Canbet.com Football

Η κρίση στην Ελλάδα

Ελληνική Κρίση, εξελίξεις και λύσεις που προτείνονται

Αυτά πού δέν γράφουν οι άλλοι - Στοίχημα

iPhone Gregy, Ullevål Stadion, Vålerenga 2009

(iPhone Gregy, Ullevål Stadion, Vålerenga 2009)

Συνεχίζουμε τον μαραθώνιο στον αγώνα για επιβίωση που έχουμε ξεκινήσει για φέτος. Προσπαθούμε να φιλτράρουμε τις πρώτα από όλα στο μυαλό μας ποιο γεγονός θα μας αποφέρει κέρδος και πιο είναι πιθανό να σπάσει οπότε κι αυτό να εκμεταλλευτεί ανάλογα. Άλλωστε έχετε πάρει χαμπάρι πως στο a-bet.info δεν διστάζουμε να πηγαίνουμε κόντρα στο ρεύμα.

Προτάσεις του 1,16 και 1,32 δεν θα δείτε ποτέ. Η απόδοση και η βαρύτητα του πονταρίσματος μετριέται και συγκρίνετε με την πραγματική απόδοση του σημείου αλλά και με βάση την εκτιμώμενη βαρύτητα του σημείου η οποία είναι μια συνισταμένη στατιστικών, αγωνιστικής κατάστασης, έξω αγωνιστικών συμφερόντων και φόρμας των ομάδων. Στην πορεία θα έχουμε τη δυνατότητα να αφιερώσουμε χρόνο σε αυτές τις αναλύσεις για να καταλάβετε κι εσείς πως ο Bookmaker δεν προτείνει στην τύχη και δεν καθορίζει τις αποδόσεις με βάση τα μποφόρ ή την πορεία του ανέμου.




Στα δικά μας τώρα.


Στο χθεσινό η Strømsgodset πήρε τους 3 βαθμούς δίκαια θα έλεγα αν και η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο με βάση τα αγωνιστικά. Οι δυο ομάδες είχαν από 1 ημίχρονο η κάθε μια με τον πιτσιρικά τερματοφύλακα της Godset να αποκρούει τα άπιαστα. Ένας τερματοφύλακας ο οποιος προέρχεται από τις ακαδημίες της Vålerenga και εχθές ένιωθε το γήπεδο να τον πνίγει μιας και ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε βασικός και μάλιστα κόντρα στην ομάδα της καρδιάς του. Αφού όμως ο παίκτης εκτιμήθηκε ως λίγος για την ομάδα της πρωτεύουσας η Godset του έδωσε την ευκαιρία να αποδείξει πολλά ... και το κανε εχθές. Επίσης να χτυπήσω τον κώδωνα σε τυχών παράγοντες των ελληνικών ομάδων που θα διαβάσουν το άρθρο αυτό πως στη Strømsgodset υπάρχουν άπλετα ταλέντα και παίκτες ποιοτικοί οι οποίοι περιμένουν την ευκαιρία για μια καριέρα στο εξωτερικό. Αξίζει τον κόπο ... φθηνά και ποιοτικά.


Τώρα στα σημερινά.


Ξεκινάω από το παιχνίδι της Stabæk και της ασχετοσύνη που κυκλοφορεί στα ελληνικά ΜΜΕ όσον αφορά της σωστή και έγκυρη ενημέρωση.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ανέφερε πως η Stabæk ΔΕΝ παίζει στο κλειστό της γήπεδο το οποίο είναι το Telenor Arena. Η Stabæk κύριοι θα παίζει τα εντός έδρας παιχνίδια στο Ullevål Stadion από εδώ και εμπρός. Για την ακρίβεια μέχρι τέλος Μαΐου οπότε και τελειώνει η Eurovision. Όπως καταλάβατε το πανηγύρι της Eurovision διοργανώνεται φυσικά στο Telenor Arena και την περιοχή του Fornebu.


Αλλά που ... ποιος να κάτσει να σκάσει και να τα πει αυτά?! Όποιος κάθεται στο γραφείο του και μεταφράζει με το Google Translator τι θα πει η κάθε μια λέξη ξεχωριστά ή το πως να γράψει σωστά τα ονόματα ομάδων, παικτών και γηπέδων !!! Για αυτό σου λέω φίλε μου ... βάζε φίλτρα και κόψε τους πολλούς παπάδες που τώρα τελευταία ανακάλυψαν το internet !!!

Είπαμε η ανοχή τέλος ... θα τα χώνουμε όποτε βρίσκουμε ευκαιρία γιατί πρέπει να γίνει η εξόντωση των προφητών που κυκλοφορούν.


Πάμε στο άλλο μεγάλο θέμα.

Rosenborg ... τι γίνετε με την ομάδα αυτή? Έχει τα άντερα να κρατήσει τις ισορροπίες τώρα που η φυγή του Hamren πλησιάζει. Κατά πάσα πιθανότητα από 1. Ιουνίου. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της σουηδικής ομοσπονδίας και της διοίκησις της Rosenborg έχουν ξεκινήσει και είναι σε προχωρημένο στάδιο. Οι Σουηδοί τον θέλουν εδώ και τώρα, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να αναλάβουν το κόστος της πρόωρης μετακίνησης του πετυχημένου τεχνικού. Στο θέμα αυτό δεν έχουν συμφωνήσει οι δυο ομάδες ακόμα.
Το μεγάλο ερώτημα όπως καταλαβαίνετε είναι θα αλλάξει η ψυχολογία στην ομάδα? Θα ανατραπούν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια? Θα δείξουν οι παίκτες τον απαραίτητο επαγγελματισμό για να μην αλλάξει η κατάσταση προς το χειρότερο? Αυτό είναι ένα ερώτημα που μπορεί να απαντηθεί υποθετικά και μόνο.


- Εφόσον αναλάβει μια μεγάλη προσωπικότητα τα ηνία της ομάδας τότε ναι η ηρεμία θα παραμείνει στα αποδυτήρια. Εάν όμως αναλάβει κάποιος με μικρή θητεία στους πάγκους ο οποίος δεν θα απαιτεί τον απαραίτητα σεβασμό και πειθαρχεία τότε η ομάδα κινδυνεύει να μπει σε περιπέτειες εκ των έσω. Ο Jan Jonsson της Stabæk για τον οποίο έχουν γίνει πολλές κουβέντες αποφεύγει να απαντήσει στο θέμα και δηλώνει πως το 2010 θα παραμείνει στη Stabæk.


- Η δεύτερη και πιο ξεκάθαρη λύση φαίνεται να είναι αυτή του παλιού γέροντα των πάγκων, Nils Arne Eggen. Εδώ που τα λέμε κάθε φορά που είναι να γίνει μια αλλαγή στον πάγκο της Rosenborg ο Έγκεν φιγουράρει πάντα ως το πρώτο φαβορί. Βέβαια με το δίκιο τους, η Rosenborg του Eggen έχει γράψει ιστορία και μάλιστα ευρωπαϊκή. Οι της Milan θα τους θυμούνται ακόμα ....

Αυτά τα λίγα σήμερα ... οι προτάσεις μου θα ανεβούν στο όπου και θα μπορείτε να αποφασίσετε εάν θα ακολουθήσετε η όχι. Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν ... εμείς συνεχίζουμε τη σωστή δουλειά όποιος αντέχει ακολουθεί !!!

Τα λέμε και καλά ταμεία σε όλους ...



P.S: Σίγουρα και Άχαστα θα βρείτε μόνο εδώ.