Search Engine | Link Center | Exchange Links Σας περιμένουμε όλους στο Link Center (click) ή στο νέο μας site a-bet.info (click)
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

a-bet.info Podcast

↑ Grab this Headline Animator

Canbet.com Football

Η κρίση στην Ελλάδα

Ελληνική Κρίση, εξελίξεις και λύσεις που προτείνονται

Βetting industry - παπάδες και στοίχημα.

(iPhone Gregy, Telenor Arena)

Κάναμε ένα μικρό διαλειμματάκι την προηγούμενη βδομάδα αποφεύγοντας να προτείνουμε κάποιο παιχνίδι καθώς προέχουν άλλα σημαντικότερα θέματα. Διαβάζω μερικές ακραίες συμπεριφορές και συγκρίσεις πολύ χαμηλού επιπέδου. Οι συγκρίσεις του τύπου ο τάδε είναι καλύτερος του Gregy (παράδειγμα). Ή ότι ο τάδε ήταν μαθητής του ένα η του άλλου guru αντιπροσωπεύουν σκουριασμένες νοοτροπίες όσων θέλουν να κρύψουν την μιζέρια και την μικρότητα του επιπέδου στο οποίο κυμαίνονται.




Σε αυτό το επίπεδο κυμαίνονται πολλά sites στον ιντερνετικό χώρο. Οι ώριμοι και και παλιοί κάνουν λίγο θόρυβο και μεγάλη ζημιά στους bookmakers και στο παγκόσμιο σύστημα του οργανωμένου igaming.

Στον χώρο αυτό δεν χωράνε οι δημιουργίες εντυπώσεων και τα μεγάλα λόγια. Όσο νωρίτερα το καταλάβουν όλοι όσοι ασχολούνται με την πρόγνωση γεγονότων τόσο το καλύτερο για όλους. Άλλο ένα στοιχείο το οποίο οι bettor δεν παίρνουν στα υπόψιν τους είναι πως η αγορά του στοιχήματος γενικότερα δεν έχει δημιουργηθεί για να χάσουν οι ανά τον κόσμο bookmakers λεφτά. Αυτό δυστυχώς δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Όσοι bookmakers, casino και igaming εταιρίες κλείνουν μόνο λόγω κακού management. Τα εργαλεία τα οποία είναι διαθέσιμα στον χώρο έχουν δημιουργηθεί για να αποφέρουν κέρδος στις εταιρίες οι προσφέρουν γεγονότα προς στοιχηματισμό και το κόστος τους είναι μεγάλο. Οι επενδύσεις που γίνονται στο development των εργαλείων αυτό βρίσκετε σε υψηλό κοστολογικό επίπεδο πράγμα το οποιο σημαίνει πως οι bettors δεν έχουν την δυνατότητα να τα κάνουν δικά τους αλλά ούτε και την απαιτούμενη γνώση. Από εκεί και πέρα στο άλλο μισό του γηπέδου όλοι εμείς χρησιμοποιούμε σαν εργαλεία την ανθρώπινη επαφή, το ένστικτο, την άμεση εικόνα των ομάδων, τα προσφερόμενα στατιστικά στα οποία και οι δυο πλευρές στηρίζονται αλλά κυρίως την άμεση επαφή με τους πρωταγωνιστές των προσφερόμενων γεγονότων (παίκτες, προπονητές, ιθύνοντες κτλ). Τα δικά μας εργαλεία μας αποφέρουν κέρδος μόνο και εφόσον δείξουμε αφοσίωση και πειθαρχεία. Για αυτό επαναλαμβάνω ... όσοι φωνάζουν και πανηγυρίζουν και ασχολούνται με λόγια του αέρα πρέπει να απομονωθούν. Βασιστείτε σε όσους πραγματικά κατέχουν την ψυχολογία και το κλίμα του χώρου, έχουν τις κατάλληλες επαφές αλλά ταυτόχρονα γνωρίζουν πως να μεταχειρίζονται τα προσφερόμενα στατιστικά. Όποιος προτείνει για να ρεφάρει και για να εντυπωσιάσει βρίσκετε εκτός τόπου και χρόνου. Μείνετε μακριά ....

Τώρα στα νορβηγικά παιχνίδια γίνονται πολλά κάτω από το τραπέζι τα οποία δυστυχώς αντιλαμβανόμαστε μετά την λήξη των παιχνιδιών. Δυο τα παιχνίδια τα οποια έπεσαν στη δική μου αντίληψη είναι το Stabæk - Ηønefoss 0-1 και το Moss - Tromsdalen 0-0. Το πως και τι έγινε δεν θα το αναλύσω στο κείμενο αυτό, όμως τα παιχνίδια αυτά κύλησαν ανάλογα με τις οδηγίες που δόθηκαν από τις skies εκτός γηπέδου. Το ότι εμείς δεν το πήραμε χαμπάρι είναι ξεκάθαρο ... όμως ακριβώς αυτό είναι ένα σημαντικότατο εργαλείο... Να νιώθει κάποιος τον παλμό και τον σφυγμό ενός πρωταθλήματος. Αυτό απαιτεί ώρες ενασχόλησης και πολλές βόλτες σε γήπεδα ...



Stabæk, Telenor Arena

(iPhone Gregy, Telenor Arena)



Αυτή τη βδομάδα τα πράγματα δεν είναι εύκολα καθώς το επίπεδο των ομάδων κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα. Για αυτό και έχετε δει διαφορά περίεργα αποτελέσματα με τις υποθετικά μικρές ομάδες να σαρώνουν τα μεγάλα ονόματα, αλλα κι αυτές που είναι σε forma να σπάνε τα μούτρα τους στο επόμενο παιχνίδι και ειδικότερα μετά από μεγάλες επιτυχίες.


Η Vålerenga κατάφερε με την παρέμβαση του Peter Mullers, προπονητής της εθνικής ομάδας Skating, ανεβάζοντας την ψυχολογία των παικτών στα ύψη να διασύρει την Odd Grenland.

Τα πράγματα είναι διαφορετικά όμως στο σημερινό παιχνίδι καθώς η Strømsgodset έχει σαν ορμητήριο της κάθε χρόνο την έδρα της. Δεν μπορεί κανένας να υποσχεθεί πως η ομάδα του Drammen δεν θα χάσει ούτε σήμερα όμως το σημείο με το οποίο μπορούμε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι αυτό είναι το Under 3 το οποίο μας προσφέρει η Pinnacle σε καλή απόδοση.
Ο ενθουσιασμός των πιτσιρικάδων και από τις δυο μεριές πιστεύω πως θα είναι συγκρατημένος σήμερα καθώς καμία ομάδα δεν επιθυμεί να χάσει. Ένα λογικό σημείο είναι και το X στην αναμέτρηση αυτή
.



Για τα επόμενα παιχνίδια θα τα πούμε αύριο και πάλι από το a-bet.info

Παραμείνετε κλικαρισμένοι (όπως λέει και μια ψυχή) και διαβάστε τα κείμενα όλων των συντελεστών της ομάδας καθώς εκεί αναπτύσσεται το σκεπτικό των πονταρισμάτων κατά τα αλλά το ζουμί βρίσκετε στην κατηγορία


Τα ξαναλέμε ...