Search Engine | Link Center | Exchange Links Σας περιμένουμε όλους στο Link Center (click) ή στο νέο μας site a-bet.info (click)
Προσαρμοσμένη αναζήτηση

a-bet.info Podcast

↑ Grab this Headline Animator

Canbet.com Football

Η κρίση στην Ελλάδα

Ελληνική Κρίση, εξελίξεις και λύσεις που προτείνονται

Και οι στέψεις συνεχίζονται ...

Kαλημέρα σε όλο τον κόσμο ...
Άλλα πρωταθλήματα οδεύουν προς το τέλος τους,κι άλλα ολοκληρώθηκαν.Είτε στην πρώτη περίπτωη,είτε στην δεύτερη οι στέψεις συνεχίστηκαν κι αυτό το Σαββατοκύριακο,όπως βέβαια και οι στοιχηματικές «απογοητεύσεις» ...
Η Lyon πανηγύρισε τον έκτο συνεχόμενο τίτλο στην νίκη επί της Le Man,ενώ και στην Κύπρο έγινε η απονομή στο APOEL του Ουζουνίδη.Το θρίλερ όμως παίχτηκε στην Ολλανδία,όπου η PSV έχοντας απωλέσει μια μεγάλη βαθμολογική διαφορά,βρέθηκε να είναι αουτσάιντερ την τελευταία αγωνιστική,υπολοιπώμενη από Alkmaar και Αjax στην διαφορά τερμάτων.Τελικά το «θαύμα» έγινε,«θαύμα» που μόνο στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί,με την Αlkmaar να αυτοκτονεί και να χάνει από την Excelsior και τον Ajax να μην καταφέρνει να πετύχει ακόμα ένα γκολ στην «φτωχή» όπως αποδείχθηκε νίκη 2-0 επί της Willem II,με αποτέλεσμα το «πιάτο» να πηγαίνει ανέλπιστα στην PSV ...
Στα στοιχηματικά δεν ήταν και πολύ άσχημο το Σ/Κ,όμως κομβικά σημεία που έσπασαν,εμπόδισαν την επιτυχία μιας καλής χημείας και βέβαια ενός ΤΑΜΕΙΟΥ ψυχολογίας.Ας ελπίσουμε αύριο ο Gregy να το καταφέρει με τον δυνατό κατά την άποψή μου άσο που περιμένει της Lillestrom,για να κλείσει την 3αδα ...
Φτωχό σε ποσότητα,«χλιδάτο» σε αίγλη το μεσοβδόμαδο κουπόνι θα το διαπραγματευτούμε κατά το μεσημέρακι και θα δώσουμε βέβαια και τις εκτιμήσεις μας.
Η δημοφιλέστερη ισοπαλία της αγωνιστικής στην Serie Β' είναι στο Triestina v Lecce.
Δεν είχαν βγάλει αποδόσεις οι περισότερες εταιρείες,όπως και η SNAI για τα Ιταλικά παιχνίδια και το παράδειγμα τους ακολούθησε και ο ΟΠΑΠ.Πάντως τον άσο στο 2,20 της Milan για το Chl λέω να τον τιμήσω δεόντως την ώρα που οι Ιταλοί τον δίνουν στο 1,95!!!
Τα λέμε ...


Νάστε καλά
ΤheGreat κατά κόσμον Peter!!!

Δεν μας τα λένε καλά.

Είπα να κάνω μια αναφορά στα παιχνίδια που πρότεινα αυτό το weekend. Αν και δεν συνηθίζω να δικαιολογώ τα χαμένα ... αυτό εδώ όμως σηκώνει ειδική αναφορά.

Προτείνω και παίζω 2 Stabæk που έχει πατήσει την Start σε όλο το παιχνίδι, να προηγείται με 1-0 που κανονικά θα έπρεπε να ήταν 3-0 η 4-0 και να τρώει γκολ στο 95' ?? Κανονική ληστεία ήταν αυτό το σημερινό. Ληστεία από μια ομάδα που δεν αξίζει καν να αναφερθεί η παρουσία της στο γήπεδο σήμερα.

Στο άλλο παιχνίδι οι 9 από τους 11 της ενδεκάδας της Viking κινδυνεύουν να κάτσουν στον πάγκο και να ρίξουν πολύ μα παρα πολύ ιδρώτα ... γιατί το λέω αυτό? Φυσικά γιατί θα τιμωρηθούν για την κάκιστη παρουσία τους στο πρώτο ημίχρονο. Ο Uwe έβγαζε φωτιές από τα ματια μετά το τέλους του παιχνιδιού ... Απειλούσε όσους δεν τίμησαν την φανέλα και τον μισθό τους. Το κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτό μέχρι το επόμενο παιχνίδι.

Η Rosenborg το καθάρισε στο τσακ-μπαμ το ματσάκι σήμερα ... Είπαμε η Brann δεν είχε κάνει ποτε της τόσο καλο ξεκίνημα και ήταν λίγο έως πολύ λογικό να λυγίσει... για αυτό και η κάλυψη μου σε άλλη τριάδα.
Ο Mjelde τελικά κατέβασε τον Sæternes βασικό αλλα και τι με αυτό ... έχασε άλλη μια φορα σε σημαντικό παιχνίδι. Εάν κέρδιζε αυτό εδώ (που είχε την ευκαιρία μιας και όλα με το μέρος του εκτος της παράδοσης της ομάδας) θα το έβρισκε σίγουρα μπροστά του στην πορεία ... αλλα με τον Mjelde που έχει μπλέξει η Brann δεν πρόκειται να πάρει πρωτάθλημα ποτε.

Η Odd μετά από πολύ πολύ καιρό έκανε μια νίκη στην Tippeligaen και μας χάρισε τον ωραιότατο 1. Απομένει η Lillestrøm αύριο να καθαρίσει το παιχνίδι με την Lyn για να βγάλουμε τα σπασμένα της δυάδας που πίστευα πολύ με Vålerenga μεσα και να βγω και από πάνω για το weekend.

Στην Adecco ΔΥΣΤΥΧΏΣ ο ωραιότατος 1 της Raufoss έμεινε ορφανός καθώς η Tromsdalen αν και το πάλεψε δεν μπόρεσε να κρατήσει το X.

Σύντομα θα ανεβάσω και μερικές photos και βιντεάκια που έχω βγάλει από LYN-ODD και VÅLERENGA-STRØMSGODSET. Έτσι για την συλλογή των photos και videos μας.

Τα λέμε σύντομα.

P:S: Μπείτε και στο Forum μας καθώς και εκεί δίνονται picks που δεν βγαίνουν στο blog ...



Stay on line !!!

Norge 29/04/2007

Καλημέρα από το (επιτέλους) ηλιόλουστο Oslo.

Πάμε και σήμερα στα παιχνίδια μας.


Από Adeccoligaen παίζω δυάδα:

Løv-Ham-Sogndal 2 @ 2,35
Kongsvinger - Notodden 1 @ 1,85
Total : 4,35 odds * 25 = 108,75

Raufoss - Moss 1 @ 3,25
Tromsdalen - Ham-Kam X@ 3,75
Total: 12,19 odds * 15 = -15

Start - Stabæk

Ένα χαρακτηριστικό της φετινής Start είναι ότι έχει βγάλει τα αντίπαλα επιθετικά δίδυμα offside όσος καμια άλλη ομάδα μέχρι στιγμής. Για την ακρίβεια 28 ολόκληρες φορες. Κάτι που σημαίνει πως η αμυντική της γραμμή τοποθετείται πολύ ψιλά στο γήπεδο. Σήμερα όμως αυτό θέλει προσοχή καθώς σε αυτόν ακριβώς τον τομέα ο Daniel Nanskoog είναι "μανούλα". Να εκμεταλλεύεται το κενό ανάμεσα στην αμυντική γραμμή και τον τερματοφύλακα και να κινείται πάντα έξυπνα και εκρηκτικά. Θα μου πείτε εδώ δεν τα κατάφεραν τα αλλα επιθετικά δίδυμα της Viking και της Tromsø μιας και είναι και εκείνοι αναγνωρισμένης αξιας επιθετικοί. Σωστά ... αλλα ο Daniel με τον Γκούναρσον μπροστά και τον πανούργο Alazhnio πίσω τους κάνουν θαύματα ακριβώς σε αυτόν τον τομέα. Από την άλλην όμως υπάρχει και ο έκδηλος ενθουσιασμός της Start όταν παίζει εντός.
Θέλει λίγη κοντρίτσα το παιχνίδι αυτό.


Rosenborg - Brann

Στο derby της ημέρας στο Lerkendal. Η Brann κατεβαίνει χωρίς τον σκόρερ των 4 τερμάτων κατά της Vålerenga, Bengt Sæternes. Ο λόγος είναι απλός, θέλει να ενισχύσει την μεσαία γραμμή ο Mons Ivar Mjelde. Η Rosenborg δεν είναι ομάδα επιπεδου Odd Grenland (για παράδειγμα) και το μη συμπαγές σύνολο που θα κατέβαζε στο γήπεδο ίσως να το πλήρωνε ακριβά. Αυτό μας παραπέμπει στο ότι ο Mjelde θέλει αν κρατήσει αποτέλεσμα και εάν δοθεί η ευκαιρία στον Helstad να το καρφώσει το μπαλόνι. Φοβάται την Rosenborg η θέλει να την εγκλωβίσει είναι το μεγάλο ερώτημα ?? Αγωνιστικά και με βάση την forma των ομάδων η Rosenborg δεν θα κερδίσει. Με βάση όμως την προϊστορία της Brann (και όχι των δυο ομάδων) τέτοιο ξεκίνημα δεν έχει κάνει ποτε της. Τρεις συνεχόμενες νίκες είναι κάτι το καινούργιο από αυτήν την ομάδα. Λέτε όμως να κάνει 4 στα 4 ?? Πολύ πιθανό ... την Rosenborg φέτος την έχει κερδίσει ουκ ολίγες φορες.
Τον μονο που φοβάμαι είναι τον Mjelde στις κινήσεις που θα κανεις πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα ... είναι πολύ πάνω κάτω αυτός ο τύπος και κάνει πείραμα ανούσια. Αυτή την στιγμή έχει την πιο φορμαρισμένη ας ελπίσουμε πως θα το εκμεταλλευτεί.


Fredrikstad - VIking

Δύσκολα τα πράγματα σε αυτό το παιχνίδι. Η Viking έπαιξε καλά, πίεσε αλλα δεν της βγήκαν οι φάσεις και να πάρει το πρώτο της τρίποντο. Πολλοί είχαν πέσει επάνω σε αυτόν τον άσσο και από τους πρώτους πρώτους εγώ ... καλά έκανα λοιπόν και την πάτησα. Anyway ... Σαν ομάδα είναι πολλά υποσχόμενη το έχω γράψει και το ξανακάνω. Αυτό που λείπει ακόμα είναι η λειτουργία μιας ενιαίας ομάδας που ξέρει να πατάει στο γήπεδο και το πιο σημαντικό ότι ξέρει τι ζητάει από το κάθε παιχνίδι. Η Fredrikstad από την άλλη έχει ενισχυθεί εκεί που πονούσε και δείχνει αν είναι πιο σύνολο από ποτε. Το καλο με την ομάδα αυτή είναι πως έχει έδρα και παίζει καλά σε αυτήν, παλεύει όλα τα παιχνίδια και στηρίζεται από τον κόσμο της πολύ. Μπροστά της όμως θα έχει μια συμπαγέστατη άμυνα και ένα πολύ δύσκολο και οργανωμένο κέντρο.
Πιστεύω πως δεν θα περάσει εύκολο απόγευμα η Fredrikstad σήμερα.




Tid
Kamp
H
U
B
29. apr 18:00 Start - Stabæk 2.25 3.3 3.1
29. apr 20:00 Rosenborg - Brann 2.25 3.3 3.1
Kupong satt: 29/4 10:45
Mulige odds: 9.61
Innsats: 30
Mulig gevinst: 288.3

Tid
Kamp
H
U
B
29. apr 18:00 Fredrikstad - Viking 2.35 3.3 2.95
29. apr 18:00 Start - Stabæk 2.25 3.3 3.1
Kupong satt: 29/4 10:46
Mulige odds: 9.145
Innsats: 30
Mulig gevinst: 274.35

Tid
Kamp
H
U
B
29. apr 18:00 Odd Grenland - Aalesund 2.15 3.3 3.35
29. apr 20:00 Rosenborg - Brann 2.25 3.3 3.1
30. apr 19:00 Lillestrøm - Lyn 1.75 3.4 4.95
Kupong satt: 29/4 10:49
Mulige odds: 8.465625
Innsats: 30
Mulig gevinst: 253.96875


Πονταρίσματα αυτό το weekend: 330
Επιστροφές :
363
Κέρδος αυτή την βδομάδα 33

Ποσο από προηγούμενα πονταρίσματα -270
Νέο ποσο από τα μέχρι στιγμής πονταρίσματα -237


Stay on line !!!

Tippeligaen's Picks.

Tid
Kamp
H
U
B
28. apr 19:00 Vålerenga - Strømsgodset 1.95 3.4 3.85
30. apr 19:00 Lillestrøm - Lyn 1.75 3.4 4.95
Kupong satt: 27/4 16:50
Mulige odds: 3.4125
Innsats: 200
Mulig gevinst: 682.5

Ποντάρισμα 200. Μιας και το παιχνίδι της Vålerenga είναι αύριο το συνδυάζομε ένα άλλο "σιγουρακι". Δεν έχει αλλα περιθώρια η Vålerenga και πρέπει να κάνει την νίκη πάση θυσία. Η Godset είναι καλή ομάδα αλλα θα περιοριστεί κύριος στα εντός παιχνίδια να μαζέψει πόντους και στα εκτος με ομάδες που είναι στα μετρα της. μιλάμε για ομάδες που κινούνται από την μέση της βαθμολογία και κάτω.



Stay on line !!!

Oύτε έτσι,ούτε γιουβέτσι ...

Πολύ καλημέρα σε όλους τους φίλους και φίλες του Α-bet.Υγεία παιδιά πάνω απ' όλα κι όλα τα άλλα θα 'ρθούν ...

Βρε έτσι,βρε αλλιώς όλο και κάτι συμβαίνει και δεν μας βγαίνουν όλα τα αποτελέσματα για να κάνουμε ένα πάρτι σε συνδυασμό με την ραγδαία άνοδο της επισκεψιμότητας!!!Το θέμα είναι ότι όλες οι ομάδες μας παλεύουν σαν σκυλιά,αλλά στο τέλος δεν τα καταφέρνουν όλες ...
Δεν πτοούμαστε όμως και συνεχίζουμε το παιχνίδι μας,με στόχο πάντα με λίγα να πάρουμε πολλά και να το διασκεδάσουμε όσο μπορούμε περισσότερο ...

Πάμε όμως γρήγορα γρήγορα στα φρέσκα για να δούμε που θα καταλήξουμε να παίξουμε.
Από Ελλάδα Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α απολύτως!!!Αν μου έδιναν την Larisa κανένα 3αρακι plus θα το σκεφτόμουν.Τώρα Π-Α-Π-Α-Λ-Α ... Α κάποια αξία έχει το διπλό της Kalamata στο τοπικό ντέρμπι της Μεσσηνίας ...

Στην Αγγλία και στην Πρέμιερ δεν ελκύει τίποτα.Ίσως να βλέπαμε προς το διπλό της West Ham Utd,αλλά σ' αυτή την απόδοση χάρισμά τους.Ακόμη και τα 3αρια που κυκλοφορούν έξω δεν με αγγίζουν ... Μόνο στο ΠΡΟΠΟ ίσως το έπαιζα ...
Στις μικρές Αγγλίες θα παίξω με μεγάλες αποδόσεις και θα βάλω ένα συστηματάκι για να περάσει ευχάριστα το απόγευμα του Σαββάτου.QPR,Luton Town,Torquay United,Bury,Rushden and Diamonds.Καταλαβαίνω απόλυτα τα ζόρια των γηπεδούχων,αλλά δεν κατανοώ με τίποτα αυτές τις τεράστιες αποδόσεις στις φιλοξενούμενες θεωρητικά «αδιάφορες».Μάλιστα κάποιες απ' αυτές τις φιλοξενούμενες έχουν και την φορμίτσα τους,ενώ κάποιες από τις γηπεδούχες δεν έχουν στον ήλιο μοίρα ... Επίσης κάποια πιθανά Χ-ινάρια που φαίνεται να εξυπηρετούν αμφότερες τις ομάδες που αγωνίζονται αντιμέτωπες και πληρώνουν πλουσιοπάροχα.Αυτά είναι τα Barnsley v Leicester City, Accrington Stanley v Macclesfield Town, Walsall v Wrexham, York City v Oxford United, Morecambe v Grays Athletic, Crawley Town v Kidderminster,Halifax v Stevenage Boro.Διαλέξτε ποιες σας ταιριάζουν και φτιάξτε ένα συστηματάκι ... Από λογικά φαβορί και μόνο λόγω φανέλας γι' αυτούς που παίζουν ΠΡΟΠΟ ο άσος της Leeds United είναι επιλογή,αλλά ποτέ σ' αυτή την κατάπτυστη απόδοση όσο και εποχιακή κι αν είναι ...

Πάμε Μπουντεσλίγκα και το σημείο μου είναι το διπλό του Hamburger SV με την Bayern της απογοήτευσης και των πάσης φύσεως προβλημάτων.Άλλα φαβορί για νίκη βλέπω τις «καιόμενες» Aachen και Dortmund που πιστεύω ότι βρίσκουν τους κατάλληλους αντιπάλους για να πάρουν «ανάσες».Mια υποψία διπλού από την Wolfsburg θεού θέλοντος και Nuremberg επιτρέποντος ... Αυτά τα ολίγα από την πρώτη κατηγορία και πάμε στην δεύτερη που οι τάσεις αυτοκτονίας περισεύουν!!!Αν υπάρχει μέχρι αύριο,δυνατή επιλογή είναι το διπλό της Freiburg,ενώ από «φαντάσματα» βλέπω το διπλό της Unterhaching στην φιέστα της πρωταθλήτριας Karlsruher ... Α ξέχασα δείτε την κυριακή και την ασούκλα της Arminia με μια πολύ καταβεβλημένη σωματικά και ψυχικά Werder ...

Το Καμπιονάτο παίρνει σειρά και επιλογές είναι ο άσος της Parma,το διπλό της Reggina και το «βολικό» Χ στο Livorno.Δυο «αστροπελέκια» περιμένω από Lazio και Atalanta,θεωρώντας την απόδοση στην δεύτερη το λιγότερο προκλητική ... Στην μικρή κατηγορία της Ιταλίας θα παίξω τα «βολικά» Χ-ινάρια σε Lecce και Triestina και πάμε παρακάτω ...


Στην Ισπανία και την Πριμέρα μόνο Celta και Sociedad θα παίξω σε διαφορετικά βέβαια δελτία ... Στην Σεγκούντα Elche το δυνατό και Alaves το ψιλοκουλό ...

Στην Γαλλία ίσως ασχοληθώ με τους άσους της Nice και της Valenciennes FC που θέλουν περισσότερο τους βαθμούς από τους αντιπάλους τους και μπορούν να τα καταφέρουν και το διπλό της PSG που μπορεί να κάνει την ζημιά στην Toulouse ...

Στην Ολλανδία συμβουλεύω να μην ασχοληθείτε,αλλά για όσους επιμένουν ένα δελτίο με 5€ σε σύστημα 3/4/5 με τα διπλά των Feyenoord, Den Haag, Vitesse Arnhem, Heracles Almelo, NAC Breda έτσι για να κάνουμε πλάκα εμείς και να βάλουν τα κλάματα κάποιοι άλλοι αν κάνουν πως εμφανίζονται ... Θα πρόκειται για την αυτοχειρία του αιώνα,αν χάσει αυτό το πρωτάθλημα η AZ Alkmaar ...

Από Βέλγιο η Lierse θα πάρει το τρίποντο,μόνο αν το θέλει και η καλή γειτόνισσα Westerlo.Και γιατί να μην το θέλει άλλωστε?Η μπόμπα της πολύ ανεβασμένης Mons ενδείκνυται μετά την γκέλα της Standar,κι ενώ η Gend έχει το μυαλό της αποκλειστικά πλέον στο κύπελο ...

Πορτογαλία μόνο Beira Mar παίρνω που παίζει την ύπαρξή της με την «βολεμένη» Belenenses που έχει πλάον μυαλό μόνο για τον τελικό κυπέλου,αφού εξασφάλισε την ευρωπαική της έξοδο ... Για το ντέρμπι της Λισσαβώνας πέρα απ' το γόητρο δεν υπάρχει κανένα ενδιάφερον και δεν θα ασχοληθούμε στοιχηματικά ...


Στην Τουρκία θα υποστηρίξω μόνο την Bursaspor σε ένα χαλαρό δελτίο,για να ξεμπερδέψει έστω μετά κόπων και βασάνων με την υπόθεση παραμονή,αν και αγωνιστικά δεν πατάει πολύ καλά τελευταία αλλά κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τους Κούρδους αντιπάλους της ...

Ελβετίες, Σουηδίες κτλ να μας λείπουν και πάμε στα Λατινοαμερικάνικα και κυρίως στην Αργεντινή αφού στο Μεξικό ο Προκρούστης ΟΠΑΠ δεν άφησε τίποτα απολύτως!!!Στα δυο ματς που προσφέρονται ίσως η ισοπαλία είναι μια «σολομώντια» λύση,αν και πιστεύω ότι η Tecos μπορεί να κάνει την ζημιά ... Στην Αργεντινή λοιπόν με τρέλα και κορδέλα παίρνω το διπλό της Quilmes που κάθε ματς γι' αυτή είναι τελικός,στην soft φετινή έδρα της Jujuy,που είναι χωρίς ορατούς στόχους στο Clausura.Eπίσης βλέποντας δύο φορές την River φέτος με γέμισε θλίψη και μόνο από οίκτο(:P) ίσως να μην την κοντράρω με την ανερχόμενη Rosario ...

Μ' αυτά και μ' αυτά πάμε στις προτάσεις που αποτελούν και το δύσκολο του πράγματος ...


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


162.Bursaspor v Gaziantepspor 1 (2,00) FT 1-1 LOSE
164.Alemannia Aachen v Hertha Berlin 1 (2,05) FT 0-4 LOSE
354.Triestina v Vicenza X (1.75) FT 0-0 WIN
454.Lierse v Westerlo 1 (2,10) FT 1-1 LOSE
466.Nice v Auxerre 1 (2.05) FT 0-0 LOSE


Σύστημα 4/5.Στήλες 6




212.Borussia Dortmund v Eintracht Frankfurt 1 (1,80) FT 2-0 WIN
536.Kickers Offenbach v Freiburg 2 (2,15) FT 2-3 WIN
563.Livorno v Palermo Χ (2,10) FT 1-2 LOSE
626.Celta Vigo v Mallorca 1 (1,85) FT 0-3 LOSE
643.Elche v Real Madrid B 1 (1,95) FT 2-1 WIN


Σύστημα 4/5.Στήλες 6




3αδα ρίσκου
345.Lecce v Bologna Χ (2,35) FT 2-1 LOSE
461.Valenciennes FC v Monaco 1 (2,40) FT 2-2 LOSE
654.Larisa AEL v Panathinaikos 1 (2,35) FT 1-1 LOSE

Την έβαλα τελικά την Larisa αφού η απόδοση ΟΠΑΠ τείνει να γίνει η κορυφαία παγκοσμίως!!!




211.Bayern Munich v Hamburger SV 2 (5,25) FT 1-2 WIN
446.Belenenses v Beira Mar 2 (5,50) FT 2-0 LOSE
452.AA Gent v Mons 2 (6,20) FT 4-1 LOSE
522.Gimnasia Jujuy v Quilmes 2 (5,25) FT 2-1 LOSE
533.Karlsruher SC v Unterhaching 2 (6,00) FT 1-0 LOSE


Σύστημα 3/4/5.Στήλες 16




213.Nuremberg v Wolfsburg 2 (3,80) FT 1-1 LOSE
224.Wolves v QPR 2 (6,00) FT 2-0 LOSE
236.Southend United v Luton Town 2 (4,15) FT 1-3 WIN
265.Boston Utd v Torquay United 2 (4,25) FT 1-1 LOSE
313.Stockport v Bury 2 (3,55) FT 0-0 LOSE
331.Burton Albion v Rushden and Diamonds 2 (5,50) FT 1-2 WIN


Σύστημα 4/5/6.Στήλες 22




432.Toulouse v Paris St Germain 2 (3,10) FT 1-3 WIN
443.Sporting Gijon v Alaves 2 (3,20) FT 1-1 LOSE
564.Messina v Atalanta 2 (3,50) FT 0-0 LOSE
611.Roma v Lazio 2 (3,20) FT 0-0 LOSE
625.Arminia Bielefeld v Werder Bremen 1 (4,10) FT 3-2 WIN
635.Getafe v Sociedad 2 (3,00) FT 1-0 LOSE


Σύστημα 4/5/6.Στήλες 22



Αυτά για το Σ/Κ ... Ξανοιχτήκαμε λίγο :-),αλλά τέτοιους «χαλεπούς» καιρούς που διάγουμε δεν γινόταν διαφορετικά ...


Νάστε καλά κι όλη η τύχη με το μέρος σας!!!
ΤheGreat κατά κόσμον Peter!!!

«Ύπουλη» περίοδος ...

Καλησπέρα σας με υγεία πάνω απ' όλα ...


Έχουμε μπει σε μια πολύ κρίσμη καμπή των πρωταθλημάτων και στα κουπόνια εμφανίζονται πλέον εποχιακές αποδόσεις,που πολλές φορές μας κάνουν να δυσανασχετούμε ... Άλλες ομάδες καίγονται,άλλες αδιαφορούν και σκέφτονται τις διακοπές,άλλες δοκιμάζουν,άλλες «συμπάσχουν»,άλλες δεν «χαρίζονται»,με αποτέλεσμα κάθε πρόβλεψη να είναι το λιγότερο παρακινδυνευμένη ... «Ύποπτη» η περίοδος και μεις θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τα ματς «καχύποπτα» ...

Στην Τσβάιτε Λίγκα πρώτα απ' όλα θα πάρουμε το διπλό της MSV Duisburg που κρατά την κατάσταση στα «πόδια» της για την 3η προνομιούχο θέση.Μπορεί και η FC Carl Zeiss Jena να καίγεται για το τρίποντο και να προέρχεται από ένα τεράστιο διπλό στο Freiburg αλλά η φιλοξενούμενη δεν έχει πολλά περιθωρία και σαν καλύτερη ομάδα θα πάρει το διπλό.Συν τοις άλλοις οι γηπεδούχοι έχουν να υπερκεράσουν και τις σημαντικότατες απουσίες τους.Και στο άλλο ματς οι σημαντικές απουσίες των φιλοξενουμενων μας δίνουν προβάδισμα στο άσο.Η Braunschweig παλεύει όλα τα παιχνίδια αν και ήδη υποβιβασθείσα και πιστεύω θα πάρει μαζί της και την με ελάχιστες ελπίδες σωτηρίας,Wacker Burghausen.Και στο τρίτο Γερμανικό παιχνίδι ρόλο θα παίξουν οι απουσίες.Βέβαια εδώ οι απουσίες είναι εκατέρωθεν,αλλά κάτι η μεγάλη απόδοση,κάτι η καλή παράδοση με ωθούν στο διπλό ...


Στην Λινγκ ΙΙ είναι πιο μπερδεμένα τα πράγματα,αλλά θα υποστηρίξω 2-3 σημεία λόγω αναγκαιότητας,σχέσεων και απόδοσης ... Πρώτη επιλογή το διπλό της Guingamp που θέλει και μπορεί το τρίποντο με την φίλη και «αδιάφορη» Amiens.Η δεύτερη είναι η Creteil,που με την αγωνιστική συμπεριφορά που επιδεικνύει τελευταία,δείχνει πως θέλει πολύ και μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία ... Τρίτη και τελευταία επιλογή από την Γαλλία η νίκη της Brest στο «εξάποντο» ματς με την Istres που μάλλον δεν πιστεύει ότι μπορεί να αποφύγει το «μοιραίο» παρά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις.Δύο σημεία υπό συζήτηση είναι και ο άσος της Metz με την Le Havre που δεν πιστεύω ότι θέλει και πολύ ανέβει κατηγορία φέτος και η ισοπαλία του Strasbourg,που μπορεί να μην «βολεύει» απόλυτα,αλλά σίγουρα δεν καταστρέφει ...

Για το VfL Bochum-Schalke 04 προσανατολίζομαι να ποντάρω στον άσο,με δεδομένες τις σημαντικές απουσίες των φιλοξενουμένων,κι αφού πιστεύω ότι ούτε η Werder Bremen θα τα καταφέρει την Κυριακή στο Bielefeld ...


Τέλος για σήμερα δυο μπόμπες έχω ξεχωρίσει ... Η μια Ιταλική και λέγεται Verona,που θέλει του βαθμούς για να μην μπλέξει σε περιπέτειες και παίζει με την «βολεμένη» σίγουρη πρωταθλήτρια Juventus.Κι όταν λέμε «βολεμένος» Ιταλός,καταλαβαίνετε πολύ καλά με τι έχουμε να κάνουμε ... Η άλλη μπόμπα είναι Εγγλέζικη και λέγεται Burnley και βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική φόρμα,ενώ τα «μαύρα γατιά» έδειξαν να τα θαλασσώνουν στο Colchester.Κι εδώ πιστεύω ότι ούτε η Derby County θα τα καταφέρει με την Crystal Palace κι όλα θα παιχθούν την τελευταία αγωνιστική.Για κάλυψη προτείνεται 2ht-1ft ...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
111.FC Carl Zeiss Jena v MSV Duisburg 2 (2,10) FT 3-3 LOSE
112.Eintr. Braunschweig v Wacker Burghausen 1 (2,55) FT 3-1 WIN
116.FC Libourne v Strasbourg Χ (2,75) FT 1-0 LOSE
123.Brest v Istres 1 (1,80) FT 0-0 LOSE

Σύστημα 3/4.Στήλες 5



114.Verona v Juventus 1 (7,25) FT 0-1 LOSE
115.Amiens v Guingamp 2 (3,80) FT 3-1 LOSE
125.Dijon v Creteil 2 (3,35) FT 1-1 LOSE
133.VfL Bochum v Schalke 04 1 (3,90) FT 2-1 WIN
134.Sunderland v Burnley 2 (8,00) ή 2 ht/1 ft FT 3-2 & Xht/1 ft LOSE

Σύστημα 3/4/5.Στήλες 16


Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε ...

Νάστε καλά
ΤheGreat κατά κόσμον Peter!!!

Για το ονόρε ...

Καλημέρα ...
Μπορεί στον ΟΠΑΠ να μην τα καταφέρνουμε και πολύ καλά,εντούτοις γνωρίζουμε εκ των προτέρων το ρίσκο που εμπεριέχουν οι μεγάλες αποδόσεις,γι' αυτό και υπάρχει μια ικανοποίηση αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία,αφού αv μη τι άλλο υπάρχουν και μεγάλες επιτυχίες(ένεκα των τεραστίων αποδόσεων βέβαια) στις εκτιμήσεις που προσφέρονται καθημερινά ... Βέβαια εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω απ' το δάκτυλό μας προσφέροντας ΜΟΝΑ παιχνίδια,για να βγαίνουμε έπειτα πανηγυρίζοντας και να λέμε ότι είχαμε 6 στα 10 ή χρησιμοποιώντας διάφορα άλλοθι για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα ... Πάμε με τους πολύ δύσκολους όρους του ΟΠΑΠ να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για τον παίκτη που αγωνίζεται με παρόμοιους όρους ... Κι έτσι θα συνεχίσουμε ...

Για να είμαστε σε εκγρήγορση θα δοκιμάσουμε ένα συστηματάκι 3/4 σήμερα ...

Πρώτα στο κύπελο Τουρκίας θα πάρω το διπλό της Besiktas,στον επαναληπτικό του 1-0 του πρώτου αγώνα.Επειδή πιστεύω ότι από ένα σημείο και μετά θα αποφασίσει να ρισκάρει ο Ζίκο,η Besiktas μπορεί να πετύχει ένα γκολ στην κόντρα,κάτι που ταιριάζει και στο στυλ παιχνιδιού της.Αν δεν παίξει τελικά ο Άπια για τους γηπεδούχους,που δίνεται εξαιρετικά αμφίβολος,νομίζω το έργο της φιλοξενούμενης ίσω αποδειχθεί πιο εύκολο απ' ότι μπορεί να φαντασθεί κάποιος ... Κατά τα άλλα οι γνωστές μακροχρόνιες απουσίες και για τους δυο αντιπαλους και τα καμώματα του Κλέμπερσον που του αρεσουν τα ξαφνικα ταξιδια(!!!),δεν επηρεάζουν τα πλάνα των δύο προπονητών.

Δύο ισοπαλίες βλέπω στα πρώτα ματς της ημιτελικής φάσης του Uefa.Στην Βαρκελώνη οι απουσίες και των δυο ομάδων σε συνάρτηση με την μέτρια αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται,μάλλον θα κάνει τι ομάδες πιο επιφυλακτικές,όσο μπορεί να το πει κανείς αυτό όταν στο γήπεδο η μια είναι Γερμανική ομάδα.Στην Παμπλόνα αναμένεται «κόλαση» από τους Βάσκους!!!Αν ήταν οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός της Sevilla θα πήγαινα χωρίς ενδοιασμό με τον άσο.Τώρα όμως κρατώ επιφυλλάξεις με την φόρα που έχουν οι Σεβιγιάνοι,κι όταν μάλιστα το ζευγάρι απαρτίζεται από δυο Ισπανικές ομάδες που «αρέσκονται» πολλάκις να αγωνίζονται για την σκοπιμότητα ... Πιστεύω ότι η Osasuna ακόμα και με ισοπαλία σήμερα δεν είναι χαμένη από χέρι στην Ανδαλουσία ... Καλές επιστροφές και για τις δυο ομάδες ...
Τέλος την μπόμπα θα την ψάξω στο κύπελο Ελβετίας.Θα τιμήσω το διπλό της Luzern έστω κι αν αντίπαλος είναι η κορυφαία ομάδα της χώρας Zurich.Οι γηπεδούχοι που νιώθουν πλέον «καυτή» την ανάσα της Βασιλείας στο πρωτάθλημα,δεν μπορούν να σκεφτούν απερίσπαστοι μόνο το κύπελο.Αυτό μπορούν να το εκμεταλευθούν οι «αδιάφοροι» στο πρωτάθλημα φιλοξενούμενοι και με τον επικίνδυνο Λουστρινέλι να κάνουν την ζημιά ...


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


312.Fenerbahce v Besiktas 2 (3,15) FT 1-0 LOSE

313.Espanyol v Werder Bremen Χ (3,15) FT 3-0 LOSE

314.Osasuna v Sevilla Χ (3,15) FT 1-0 LOSE

315.FC Zurich v Luzern Χ2 (3,85-7,50) FT 2-3 WIN!!!


Σύστημα 3/4.Στήλες 9



Τα λέμε για το Π/Σ/Κ/Δ ...


Νάστε καλά
TheGreat κατά κόσμον Peter!!!

Copa de Campeones de Concacaf

Η Pachuca κατέκτησε το Copa de Campeones de Concacaf , αφού χρειάστηκε οι δυο ομάδες να φτάσουν στην διαδικασία των πέναλτις.Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν με το στείρο 0-0,κι ενώ υπήρξαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν για να ανοίξει το σκορ.Σε γενικές γραμμές η Pachuca ήταν καλύτερη και μάλλον δίκαια έφτασε στην τελική επικράτηση ...

Pachuca a.p.7-6 Guadalajara

Estadio: Hidalgo
Arbitro: Armando Archundia Téllez
Lineas: Pedro Rebollar León y Arturo Velázquez Ramírez

Formaciones

Pachuca
Miguel Angel Calero Rodríguez, Marvin Gabriel Cabrera Ibarra, Leobardo López García, Fausto Manuel Pinto Rosas, Fernando Salazar Lomelí, Gabriel Esteban Caballero Schiker, Jaime Correa Córdova, Christian Eduardo Giménez, Carlos Gerardo Rodríguez Serrano, Juan Carlos Cacho Gutiérrez, Andrés Chitiva Espinoza
DT: Enrique Meza Enríquez
Cambios
62´ Álvarez x Cacho Gutiérrez
87´ Landín Cortés x Caballero Schiker

Chivas Guadalajara
Luis Ernesto Michel Vergara, Edgar Eduardo Mejía Virrete, Gonzalo Pineda Reyes, Héctor Reynoso López, Francisco Javier Rodríguez Pinedo, Omar Alejandro Esparza Morales, José Jonny Magallón Oliva, Ramón Morales Higuera, Adolfo Bautista Herrera, Omar Bravo Tordecillas, Alberto Medina Briseño
DT: José Manuel De la Torre Menchaca
Cambios
65´ Martínez Balderas x Morales Higuera
104´ Baez Gamiño x Bautista Herrera

Λίγα πράγματα ...


Καλημέρα με υγεία σε όλο τον κόσμο ...


Χθές είδαμε ένα όμορφο ματς,με ρυθμό,φάσεις,κι αρκετά γκολ για την σπουδαιότητα της αναμέτρησης και την Milan κατά την γνώμη μου να δείχνει ότι την «έχει» την πρόκριση και μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της 3-2 στο Μιλάνο.Έδειξε ότι μπορεί να ελέγξει τον ρυθμό,δεν απειλήθηκε σοβαρά εκτός από κάποια σουτ από μέση και μακρυνή απόσταση,ενώ πριν είχε τις ευκαιρίες κυρίως με τον Kaka να καθαρίσει την πρόκριση ... Παρά την καλή εμφάνιση του Dida,νομίζω ότι ο Βραζιλιάνος ευθύνεται για τα δύο από τα τρία γκολ που δέχθηκε ... Για μας στοιχηματικά αυτό το χθεσινό 3-2,ίσως είναι καλύτερο από μια ισοπαλία με σκορ,αφού οι Ιταλοί θα θέλουν νίκη και μόνο νίκη για να προκριθούν.Και βέβαια όλοι γνωρίζετε πόσο δύσκολη είναι η στοιχηματική εκτίμηση όταν Ιταλική ομάδα «βολεύεται» με δυο αποτελέσματα ...


Πάμε όμως να δούμε τι έχουμε για σήμερα Τετάρτη,όπου δεσπόζει η αναμέτρηση Chelsea-Liverpool για τον άλλο ημιτελικό του CHL ...


Στην Τουρκία επαναληπτικός ημιτελικός στην Καισάρεια.Το πρώτο ματς έληξε με νίκη 0-1 της Kayseri Erciyes.Οπότε η νίκη και μάλιστα με μεγαλύτερο σκορ κρίνεται επιτακτική για την Trabzonspor,αν θέλει να δώσει αυτή το παρόν στον τελικό εξασφαλίζοντας «ταυτόχρονα» κι ένα ευρωπαικό εισιτήριο.Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα η γηπεδούχος δεν ξέρει προς τα που να κοιτάξει!!!Από την μια καίγεται για την παραμονή της όπου βρίσκεται σε δεινή βαθμολογική θέση,κι απ' την άλλη είναι μπροστά της η πρόκληση της πρώτης συμμετοχής σε τελικό κυπέλου και η εξασφάλιση συμμετοχής στο κύπελο Uefa.Ο τεχνικός της προσανατολίζεται να αφήσει έξω βασικούς κυρίως μεσοεπιθετικούς,αφού τον ενδιαφέρει πρώτιστα η διαφύλαξη του σκορ.Οι φιλοξενούμενοι είναι στο «κόλπο» της Ευρώπης και μέσω πρωταθλήματος,αλλά ο στόχος μέσω του κυπέλου φαντάζει πιο εφικτός.Πιστεύω ότι η Trabzonspor θα πάρει την νίκη-πρόκριση έστω κι αν συναντήσει αρκετές δυσκολίες ...


Στο CHL δίνω ένα προβάδισμα στην ισοπαλία,αν και πιστεύω παρότι Liverpoolakias,ότι η Chelsea θα είναι η μια ομάδα του τελικού και πιθανότατα θα τον κατακτήσει.Όχι ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα,εν αντιθέσει αυτή την περίοδο η Liverpool είναι σε τοπ φόρμα,αλλά είναι βασικός στόχος της ομάδας του Mourinho και του Αbramovich τα τελευταία χρόνια και το ένστικτο μου λέει ότι θα τον πετύχει με κάθε μέσο.Εssien και Βallack θα είναι εκτός για τους γηπεδούχους,ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν πλήρεις ... Στοιχηματικά δεν θα με απασχολήσει το ματς ...

Πιθανές συνθέσεις :


Chelsea: Petr Čech, Lassana Diarra, Ricardo Carvalho, John Terry, Ashley Cole, Obi Mikel, Claude Makelele, Frank Lampard, Joe Cole, Didier Drogba, Andriy Shevchenko.

Liverpool: Pepe Reina, Alvaro Arbeloa, Daniel Agger, Jamie Carragher, John Arne Riise, Steven Gerrard, Graig Bellamy, Javier Mascherano, Xabi Alonso, Dirk Kuyt, Boudewijn Zenden.


Οι άλλες επιλογές μου από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις θα είναι μόλις δύο.Η Stevenage Boro η πρώτ, θέλει να εξαντλήσει και τις τελευταίες πιθανότητες που έχει για είσοδο στα μπαράζ(πολύ χλωμό φαίνεται αφού δεν εξαρτάται μόνο απ' τα δικά της πόδια). Βασικά η αντίπαλος της είναι περισσότερο η αφορμή για την επιλογή του διπλού,που είναι σε κατάσταση «εκτάκτου ανάγκης» με απουσίες και «υπερκόπωση» απ' τα συνεχόμενα ματς και μόνο αν έχει «εμφυτεύσει» στους παίκτες της Duracell,θα μπορέσει να ανταπεξέλθει ...

Η δεύτερη είναι η Caracas για το Copa Libertadores,η οποία μπορεί να έχει προκριθεί,αλλά βρίσκει μια LDU de Quito σε πλήρη αποσύνθεση να παραπαίει γενικώς,με πολλά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά προβλήματα ...



Οι προτάσεις


211.Kayseri Erciyes* v Trabzonspor 2 (2,05) FT 0-1 WIN

213.Northwich Victoria v Stevenage Boro 2 (2,25) FT 0-0 LOSE

214.LDU de Quito v Caracas FC 2 (3.40) FT 3-1 LOSE



Αυτά για σήμερα ...

Νάστε καλά

TheGreat κατά κόσμον Peter!!!

Στο φτερό ...



Επειδή δεν μένει και πολύς χρόνος μέχρι την έναρξη των αγώνων(ηδη το Σουηδικό άρχισε),θα ρίξουμε τις εκτιμήσεις κυριολεκτικά στο φτερό ...


Στο CHL θα πάρω το Χ2 της AC Milan.Πολλές απουσίες για την Man Utd,αφού θα λείπει όλη η βασική της αμυντική γραμμή,ενώ δεν λείπουν τα προβλήματα και μεσοεπιθετικά με κύρια απουσία αυτή του Σαχά.Οι Εγγλέζοι θα κατεβάσουν μια άπειρη νεανική ομάδα,ενω στον πάγκο θα έχουν και 4 παίκτες από την δεύτερη ομάδα!!! Οι Μιλανέζοι σχεδόν κομπλέ με πλούσια εμπειρία και μια διαρκή αγωνιστική ανάκαμψη,δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και θα κατέβουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα,ώστε να αποκτήσουν πλεονέκτημα για την πρόκριση στον τελικό της Αθήνας ...


Από τα άλλα παιχνίδια επιλέγω την νίκη της Macclesfield Town στον πολύ σημαντικό αγώνα που δίνει για την σωτηρία.Αρωγός σ' αυτη την προσπάθειά της,θα είναι και τα πολλά προβλήματα της Bristol Rovers τόσο αμυντικά,όσο και επιθετικά.Επίσης σε άλλο «κολασμένο» ματς για γηπεδούχο παίρνω την νίκη της Halifax,που θέλει να πάρει το τρίποντο-ανάσα με την «βολεμένη» βαθμολογικά Crawley Town.Δεν έχει άλλα περιθώρια και θα τα δώσει όλα για την νίκη ...


Στα υπόλοιπα ματς ίσως δούμε «αστροπελέκια» από Wrexham και Kidderminster,με την μεν πρώτη να ζητά απεγνωσμένα βαθμούς όπου κι αν παίζει και με την «ψιλοβολεμένη» Shrewsbury Town που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα μπαράζ,μπορεί να κλέψει κάτι ... τη δε δεύτερη να δείχνει ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν και με την «αγχωμένη» Grays Athletic,έχει αρκετές τύχες για θετικό αποτέλεσμα ...


Πάμε να δούμε γρήγορα γρήγορα την πρόταση :


112.Manchester United v Milan Χ2 ΔΕ (1,63) FT 3-2 LOSE

113.Macclesfield Town v Bristol Rovers 1 (2,35) FT 0-1 LOSE

114.Shrewsbury Town v Wrexham Χ2 ΔΕ (1,79) FT 0-1 WIN

115.Grays Athletic v Kidderminster Χ2 ΔΕ (1,80) FT 3-0 LOSE

116.Halifax v Crawley Town 1 (1,90) FT 2-1 WIN


Σύστημα 4/5.Στήλες 6




Καλή τύχη και καλή διασκέδαση!!!

Νάστε καλά
TheGreat κατά κόσμον Peter!!!

Nέα από το Copa Libertadores

Τα νέα αφορούν κυρίως παιχνίδια που διεξάγονται τα ξημερώματα Πέμπτης και Παρασκευής ...

Στην BOCA ο Palermo αν και νιώθει κάποιες ενοχλήσεις,με την θεραπευτική αγωγή που ακολούθησε,μάλλον θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο κρίσιμο ματς με την BOLIVAR.Η BOCA χρειάζεται καθαρή νίκη με 3 γκολ διαφορά για να περάσει σίγουρα,χωρίς να εξαρτάται από το αποτέλεσμα του ΤOLUCA - CENCIANO ...


Στο αδιάφορο βαθμολογικά RIVER - COLO COLO και οι δυο ομάδες θα έχουν προβλήματα.Η γηπεδούχος RIVER που έχει αποκλεισθεί θα κατεβάσει μια εναλλακτική ενδεκάδα βασικών και αναπληρωματικών,ενώ ο Passarella είναι διατεθειμένος να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στον παργκωνισμένο Ortega,ενώ αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του ο Ojeda που ηταν μεταγραφή Ιανουαρίου.Επίσης σκέφτεται να χρησιμοποιήσει και τους αναπληρωματικούς Rivas,Gerlo,Lussenhoff που έχουν λίγα ή καθόλου λεπτά συμμετοχής ... Και θα είχε αξία το διπλο της ικανή COLO COLO η οποία έχει ήδη προκριθεί,αν κι αυτη δεν είχε τόσο σοβαρά προβλήματα ... Πέντε βασικότατες απουσίες έχει για να πονοκεφαλιάζει ο Borghi (Hernández,Mena,Sánchez,Riffo,Henríquez),ενώ την κυριακή θα έχει και το πολύ σημαντικό Superclasico με την Universitad de Chile,οπότε μάλλον θα έχει στο νου να ξεκουράσει κι άλλους βασικούς.Έτσι εγώ προσανατολίζομαι να προτιμήσω την πλουσιοπάροχη ισοπαλία που την πληρώνει 3,75 ο ΟΠΑΠ ...


Τέλος στο SAO PAULO - AUDAX ITALIANO που είναι ματς ζωής και θανάτου για το ποια ομάδα θα προκριθεί στην επόμενη φάση,στην AUDAX ITALIANO δηλώνουν αποφασισμένοι να γράψουν ιστορία.Να κερδίσουν την SAO PAULO στο Morumbí,όπου παραμένει αήττητη επί 20 χρόνια για το Copa Libertadores!!! Ο τεχνικός των Χιλιανών Raúl Toro,που ξεκούρασε πολλούς βασικούς στο ματς πρωταθλήματος με την WANDERERS και δεν θα έχει τον πολύτιμο αμυντικό μέσο Carrasco μάλλον θα χρησιμοποιήσει την εξής ενδεκάδα : Nicolás Peric, Boris Rieloff, Juan González, Fernando Gutiérrez, Roberto Cereceda, Carlos Garrido, Braulio Leal, Miguel Angel Romero, Carlos Villanueva, Rodolfo Moya, Franco Di Santo. Δεν ξέρω αλλά πάντως εγώ «φοβάμαι» να κοντράρω την SAO PAULO εντός έδρας,αφού η AUDAX είναι αρκετά άπειρη για μια τέτοια υπερβαση ...

Τα λέμε με νεότερα και με εκτιμήσεις για το μεσοβδόμαδο κουπόνι ...



Νάστε καλά
TheGreat κατά κόσμον Peter!!!

SIF vs LSK


Καλησπέρα.

Η Strømsgodset υποδέχεται την Lillestrøm στο Marienlyst γήπεδο του Drammen. Καμια σχέση με την βόρεια Ελλάδα έτσι ...

Η κατάσταση έχει ωχ εξής. Η LSK κέρδισε στο Skien κόντρα στην Odd αλλα σιγά την κούραση και σιγά την ομαδάρα που κέρδισε. Η άμυνα της μπάζει όπως και η τρυπα που είχε ο Τιτανικός. Την είδα εχθές και απογοητευτικά.

Δεν έχει στρώσει αγωνιστικά η LSK και δεν έχει παίξει με καμια σοβαρή ομάδα μέχρι στιγμής. Το σημερινό είναι το test που πρέπει να περάσει. Θα το περάσει όμως. Έχει εκτος τον αμυντικαρα Kippe. Ο κεντρικός μπαλαδόρος της LSK, Simen Brenne είναι και τώρα νιώθει να πιέζεται ... δηλώνει εκείνος ! Ο Karim Essediri είναι και αυτός εκτος μιας και είναι γριπωμένος και έχει πυρετό. (Τώρα που το έγραψα και εγώ έτσι είμαι. Δέχομαι ευχές και δώρα μονο αν τα στείλετε express). Ο οποιος ήρθε από την Rosenborg και είναι δεξί χαφ με τάσεις να προωθείται και να

Η Godset πάλι είναι έτοιμη ομάδα από πέρυσι. Γίνανε και σωστές μεταγραφικές κινήσεις οποτε η ομάδα ενισχύθηκε. Το μονο που πρέπει να συνειδητοποιήσει αγωνιστικά είναι πως πλέον βρίσκεται σε ανώτερο επίπεδο. Αυτό είναι το κύριος μέλημα του Jostein Flo (Διευθυντής όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι) και του Fagermo (προπονητής). Να μπορέσουν οι πρωτοκλασάτοι παίκτες να τραβήξουν στο ίδιο επίπεδο τους υπολοιπους. Αυτό θα την κάνει τουλάχιστον στην αρχή να έχει σκαμπανεβάσματα στα αγωνιστικά.

Κύριος στα εκτος θα είναι το κατέβασμα ταχύτητας.

Ο γερόλυκος Leonardsen θα λείπει σήμερα ... αν και 36 θα είναι σημαντική απουσία καθώς έχει μάτι γερακιού και περνάει μπαλιές στον Kovacs που είναι σε καλή φορμα και σκοράρει κατά βούληση.

Προσωπικά σαν Gregy αποκλείω το 2 σε αυτό το παιχνίδι μιας και η έδρα θα παίξει καθοριστικό ρολο για την Godset φέτος και επειδή η LSK δεν βρίσκεται ακόμα στο απαιτούμενο επίπεδο.(Forum)


Stay on line !!!

Στέψεις και αποκαθηλώσεις ...

Στο Σ/Κ που φεύγει,είχαμε σε κάποια πρωταθλήματα πρόωρες «στέψεις» πρωταθλητών αλλά και «αποκαθηλώσεις» δυνατών φαβορί.Αναφορικά με τους πρώτους,τα πράγματα είναι σχετικά εύκολα για να τους ονομάσουμε αφού ήταν μόλις τρεις.ΙΝΤΕΡ στην Ιταλία,ΣΕΛΤΙΚ στην Σκωτία και ΘΡΥΛΟΣ στην Ελλάδα.Όσον αφορά τις «αποκαθηλώσεις» είναι αρκετά δύσκολο να ονοματισθούν,αφού θα χρειαστεί αρκετός χώρος στο blog ώστε να χωρέσουν όλες!!!Και οι μουγγοί μίλησαν!!!Κομβικά σημεία δεν πέρασαν,με αποτέλεσμα πολλά δελτία να πάρουν την γνωστή άγουσα ...
Σε μας εντέλει μένει η «πίκρα» της «ορφάνειας» (ελέω ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ και ΟΠΑΠ) των τεραστίων αποδόσεων που μοιραστήκαμε μαζί σας,όπως ήταν αυτές στο διπλό του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ και στο διπλό του ΑΡΗ,που δεν «έδεσαν» με εύστοχο στάνταρ ώστε να πάμε ένα αξιοπρεπέστατο ταμείο ...

Πάμε όμως να δούμε τι έχουμς Δευτεριάτικα,όχι για να διεκδικήσουμε τίποτα σπουδαίο,αλλά να ξεχάσουμε λίγο τον πόνο μας.

Για τον άσο του ΑΣΤΕΡΑ δεν χρειάζεστε κάνεναν να σας δώσει μυαλό.Τον ΑΣΤΕΡΑ τον εμπιστεύομαι αφού τον έχω δει πολλές φορές και με 'χει πείσει ότι είναι ομάδα Superliga.Ο ΕΘΝΙΚΟΣ επικίνδυνος και αγωνιστικώς και εξωαγωνιστικώς,όχι όμως για τα δόντια του ΑΣΤΕΡΑ ...

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκοτωθούν τα παιδιά στο επόμενο ματς που ακολουθεί για την Serie B' ανάμεσα σε ΤΖΕΖΕΝΑ και ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ,αφού έχουν ξεμείνει από στόχους.Ας πάρουν από έναν πόντο για να έχουν παντελώς ήσυχο το κεφάλι τους ... Στο άλλο,το βραδυνό,μούχει κολλήσει το διπλό τη; ΜΑΝΤΟΒΑ που νιώθει «καυτή» την ανάσα της ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ και πιστεύω ότι μπορεί να το πάρει στην cool έδρα της ΜΠΑΡΙ,έστω κι αν τέτοια εποχή οι ομάδες δείχνουν να βολεύονται με τον έναν βαθμό,στον οποίο συνηγορούν βέβαια και οι μέχρι σήμερα στατιστικές επιδόσεις τους ...

Στην Σουηδία θα προτιμήσω την ΜΠΡΟΜΑΠΟΙΚΑΡΝΑ που έχει ξεκινήσει με ενθουσιασμό,ενώ αναμένω να πάρει και η ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ το τρίποντο εύκολα ή δύσκολα,ώστε να κάνει «ποδαρικό» στις νίκες ...

Στη Τσβάιτε Λίγκα μπορεί να συμβεί κάτι παροόμοιο με το Ιταλικό ματς,μόνο που η ισοπαλία εδώ καλοπληρώνεται.Ποιός είναι καλύτερος απ' τους δύο,δεν νομίζω να έχει και πολύ σημασία επί του παρόντος ...

Το Στρασβούργο πιστεύω ότι δεν θα έχει και πολύ όρεξη για ρίσκα,θα πάρει το ματς από την «αδιάφορη ΡΕΜΣ μεγαλώνοντας την διαφορά από την ΧΑΒΡΗ που το καταδιώκει ...

Το σημείο της ημέρας κατά την άποψή μου.Η ΜΠΕΙΡΑ ΜΑΡ θα πάρει το τρίποντο και θα αποσπασθεί τρεις πολύτιμους βαθμούς από την ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ που λίγο αργότερα θα ηττάται από την ΜΠΡΑΓΚΑ στο Μουνισιπάλ ...

Τέλος για τα Εγγλέζικα λέω καταρχήν ΔΕΝ,αλλά με μια μικρή συμπάθεια βλέπω τον άσο της ΡΑΣΝΤΕΝ με την «κατάκοπη» ΝΟΡΘΓΟΥΙΤΣ(παίζει μέρα παρά μέρα εδώ και δυο βδομάδες!!!),για να μπορέσει να ανασάνει κι άλλο βαθμολογικά και να μην μπλέξει σε περιπέτειες ...


Εγώ πάντως θα ρίξω ένα συστηματάκι 4/5 με :

734-Χ(FT 2-2), 2,30 WIN
742-1(FT 1-2), 2,70 LOSE
745-1(FT 0-1), 2,00 LOSE
751-1(FT 1-0), 2,00 WIN
754-2(FT 0-1), 3,40 WIN
... και πάλι οριακά εκτός «νυμφώνος» με 3 στα 5!!!

Yπάρχουν και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα στο νέο Forum μας,όπου κάνοντας πρώτα την απαραίτητη εγγραφή μπορούμε να συζητήσουμε πιο χαλαρά ...
Αν θέλετε να δείτε ένα ενδιαφέρον post στο forum, κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο «Περίεργα»,τραγέλαφοι και άλλα ...
Νάστε καλά και καλή διασκέδαση ...

TheGreat κατά κόσμον Peter!!!

Norge 22/04/07

Adeccoligaen

Επειδή με τον χρόνο γενικά δεν τα πάω καλά εγώ θα γράψω στα γρήγορα μερικές προτάσεις για την Adeccoligaen. Μιας και από όσο βλέπω και από την εφημερίδα και από το διαδίκτυο οι περισσότεροι "γουστάρουν" πιο πολύ την B Νορβηγίας παρα την A. Λίγο περίεργο μιας και ο κόσμος καλά καλά δεν παίρνει σωστά infos για τις γνωστες ομάδες ... anyway !

Skeid-Kongsvinger X L
Sparta Sarpsborg-Molde 1 L
MK-Tromsdalen 2 W
Moss-Bryne X L


Forum (click)


AAFK -FFK


Τι γίνετε με αυτήν την ομάδα? Πιστεύω πως πλέον έφτασε ο καιρός να πάρει τους πρώτους της 3 βαθμούς. Έχασε από την Start αν και θα μπορούσε να το κρατήσει εκείνο το παιχνίδι. Στο άμεσος επόμενο εκτος έδρας μάλιστα έφαγε 3 για πλακα από την Sandefjord.
Δεν μπορείς να τους καταλογίσεις κάτι για το δεύτερο παιχνίδι γιατί και η Sandefjord το ήθελε όσο τίποτα άλλο μιας και προερχόταν από ήττα στο Oslo. Στο σημερινό όμως είναι με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να κανει την νίκη. Η Fredrikstad, είπαμε στα εκτος ... πελαγώνει! Θα μας αρκέσει εφόσον το αποδείξει και σήμερα να ξέρουμε τι θα κάνουμε και στο μέλλον.

Αλλάζει σύστημα ο Περί (προπονητής) σήμερα... 4-3-3 για να του αποφέρει την πολυπόθητη νίκη.

LYN -ODD

Ένα παιχνίδι που με προβληματίζει αρκετά είναια υτό της Lyn. Το οποιο θα είμαι στο γήπεδο να το δω κιόλας. Η ομάδα έχει πολλούς πιτσιρικάδες. Της λείπει ο Edu στο κέντρο που είναι όλα τα λεφτά και ολόκληρη η ομάδα μονος του.
Θα είναι πολύ πάνω κάτω στην απόδοση της η Lyn φέτος. Από την άλλην όμως η Odd δεν είναι καμια ομάδα που μπορείς με βεβαιότητα να δεις την διαφορα από τις άλλες τρισάθλιες της κατηγοριας. Η Odd είχε και μερικούς τσακωμούς στα εντός της. Μάλιστα με τον βασικό της τερματοφύλακα να σηκώνεται και να φεύγει για τα αποδυτήρια μόλις στο ημίχρονο στο προηγουμενο παιχνίδι. Χωρίς να τον κάνει αλλαγή ο προπονητής του.

Έχω ανεβάσει σαν 1 το παιχνίδι αυτό στα σημεία που έχω παίξει και εγώ ο ίδιος ... αλλα φοβάμαι την Odd μέσα στο Ullevål.


BRANN - VIF

Το ντέρμπι της αγωνιστικής είναι αυτό εδώ. Brann - Vålerenga. Είναι ένα από τα κλασικα ντέρμπι της Νορβηγίας. Δυο ομάδες που πραγματικά έχουν έχθρα και αντιπαλότητα. Όχι σε στυλ Ελλάδας και ΠΑΟ-OΣΦΠ. Περισσότερο ειρωνεύονται και χλευάζουν. Στα αγωνιστικά καθαρά έχει το προβάδισμα η Brann. Παίζει καλύτερα από την κομμένη στα δυο Vålerenga. Το λέω αυτό γιατί αυτόν τον καιρό η ομάδα του Oslo πάσχει στην μεσαία γραμμή. Ο πολωνός Sebastian Mila είναι εκτος τόπου και χρόνου. Το παιδί δεν έχει μπει στο κλίμα και δεν έχει στήριγμα εκεί στο κέντρο. Αυτός που υποτίθεται θα κάνει τον ρολο του μπαλαδόρου και θα μοιράζει το παιχνίδι, ο Grindheim δηλαδή, ήταν άρρωστος τόσο καιρό και έπαιζε με πυρετό. Έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμους, λένε, αλλα δύσκολα να είναι στο απαιτούμενο επίπεδο. Εκεί είναι το πρόβλημα της Vålerenga. Η μπάλα περνάει πολύ λίγο από το κέντρο και το παιχνίδι μοιράζεται σχεδόν πάντα στις άκρες. Προσοχή ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Ronny Johnsen αναμένεται αν είναι εκτος ενδεκάδας σήμερα λόγο τραυματισμού.

Η Brann πάλι, παίζει στο γήπεδο της. Κάτι που αυτόματα ανεβάζει τα ποσοστά να πετύχει νίκη στα ύψη. Παίζει καλο ποδόσφαιρο και φαίνται να δένει σαν ομάδα σιγά σιγά. O Solli από δεξιά βρίσκει τον κολλητό του (απότην εποχή που ήταν και οι δυο στην Rosenborg) Helstad με κλειστά ματια και η μπάλα καταλήγει στο πλεχτό.

Πιστεύω πως η Enga δεν μπορεί να πάρει βαθμούς σήμερα με τα όσα μα s έχει δείξει μέχρι σήμερα. Αποκλείω το 2 σε αυτό το παιχνίδι.








Stay on line !!!

Πάμε γερά με τσαμπουκά ...

***update 14:30' 22/04/2007
Δείτε τις νέες αποδόσεις του ΟΠΑΠ στα εξής παιχνίδια:

534. 7,00 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 3,65 ΤΣΕΛΣΙ 1,40
561. 1,60 ΚΙΕΒΟ 3,20 ΛΙΒΟΡΝΟ 5,00
722. 4,20 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 3,35 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1,70




***update 15:30' 21/04/2007
Τελικά η ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ θα τύχη της προτίμησής μου,αφού οι ραγδαίες εξελίξεις στην ΡΑΣΙΝΓΚ με την αιφνίδια απόλυση του Μέρλο,έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση σε ομάδα και φιλάθλους ...


Καλημέρα με υγεία σε όλους τους φίλους και φίλες του Α-bet ...
Καλό Σ/Κ να έχουμε και στοιχηματικά και με ότι άλλο ασχοληθούμε ...


Πάμε να ξεκινήσουμε την στοιχηματική και αγωνιστική μας περιπλάνηση από την Ελλάδα που το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στο ποιος θα καταλάβει τελικά την 3η προνομιούχο θέση στην Β' Εθνική κατηγορία παίρνοντας το εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια ...
Ας δούμε όμως τι έχουμε στην Superliga πρώτα :
Εδώ θα μας απασχολήσει κυρίως το διπλό του ΑΡΗ στο ΟΑΚΑ.Το κίνητρο αποκλειστικά και μόνο με την ομάδα της Θεσ/νίκης,αφού οι πράσινοι απώλεσαν και την τελευταία ελπίδα για την 2η θέση στην Καλαμαριά.Ο ΑΡΗΣ που κυνηγά το ευρωπαικό εισιτήριο δεν έχει προβλήματα απουσιών,ενώ ο ΠΑΟ που εξασφάλισε μια θέση στο τελικό του κύπελου και μπορεί να «σώσει» την χρονιά με ένα τρόπαιο,δεν θα έχει τον Γκούμα,συν τους αρκετούς μακροχρόνιους απόντες του.Ο Μουνιόθ θα φρεσκάρει την ενδεκάδα προφανώς,αφού ο τελικός δεν είναι μακριά (5 Μαίου) και δεν θα ήθελε να έχει δυσάρεστες εκπλήξεις.Η αξιόλογη φετινή πορεία του ΑΡΗ,δεν έχει συνοδευτεί ακόμα από ένα «μεγάλο» διπλό και νομίζω ότι η ομάδα Κικι Ερνάντες το δικαιούται ... Ελπίζω να το δούμε στο ΟΑΚΑ και να πάρουμε αυτό το υπέρογκο όσο και άδικο 6,00 που προσφέρει ο ΟΠΑΠ!!!
Κατά τα άλλα ίσως αξίζουν οι άσοι της ΞΑΝΘΗΣ με τον πάντα επικίνδυνο ΟΦΗ,ώστε να ξεμπλέξει μια και καλή με την υπόθεση παραμονή και του μεταμορφωμένου ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που μπορεί τελικά να διεκδικήσει μια θέση στο Ουέφα,αν καταφέρει να πάρει αυτό το σημαντικό τρίποντο.Πιστεύω ότι αυτόν τον ΠΑΟΚ τον έχει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ... Πιθανή ισοπαλία στην Κρήτη και No Bet στους «άξια υποβιβασμένους»(έτσι πιστεύω) ΑΙΓΑΛΕΩ και ΗΡΑΚΛΗ ...
Τώρα στην Β' Εθνική το παιχνίδι της 3ης θέσης φαίνεται να παίζεται ανάμεσα σε ΚΑΣΤΟΡΙΑ και ΒΕΡΟΙΑ,αν και υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα.Για την ΚΑΛΙΘΕΑ δεν πιστεύω ότι έχει πολύ τύχη,ενώ ο ΠΑΣ δίνει συνεχώς σαφή δείγματα «αυτοκτονίας» και μάλλον θα περιμένει ακόμα μια χρονιά για να ανέβει κατηγορία.Στην ουρά τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν μετά το διπλό του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ στον Βόλο ... Μ' αυτά και μ' αυτά πιθανός ο άσος του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(μπορεί να μπει άνετα σε μια 10αδα με άσους παρόμοιας απόδοσης :-)) που πραγματικά έχει ομάδα Superliga,ενώ θα κυνηγήσω την μπόμπα στο Ελ Πάσο με τον ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ να μπορεί να αποφύγει την ήττα έστω και χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα ...

Στην Αγγλία μόνο για την ΠΡΕΜΙΕΡ θα πούμε λίγα πράγματα ... ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ η επιλογή αφού νομίζω ότι είναι το σημαντικότερο ματς της φετινής περιόδου μέχρι το επόμενο.Δύσκολη η ΕΒΕΡΤΟΝ,αλλά αυτός για την Γ.ΧΑΜ είναι Τ-Ε-Λ-Ι-Κ-Ο-Σ !!!Κάποιοι αμφίβολοι μεσοεπιθετικά για την ΕΒΕΡΤΟΝ,ενώ μόνιμα εκτός ο πολύτιμος μέσος Κάχιλ.Το δεύτερο σημείο που θα κυνηγήσω είναι το διπλό ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ..Μπορεί η ΤΣΑΡΛΤΟΝ να είναι καλά αλλά δεν πιστεύω ότι η ΣΕΦΙΛΝΤ θα υποβιβασθεί.Μάτς εξάποντο με καλές επιστροφές στην επίθεση για την ΣΕΦΙΛΝΤ και μια σημαντική απουσία του επιθετικού Χόλς ... Μια πιθανή ισοπαλία επέλεξα απο την ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ αυτή στο γειτονικό ντέρμπι ΓΟΥΛΒΣ-ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ που με τον βαθμό οι δυο ομάδες κρατάνε τα κεκτημένα τους ...

Στην Γερμανία η Μπουντεσλίγκα έχει «ψωμί» εκ πρώτης όψεως.Πρώτο σημείο κατά την δική μου εκτίμηση είναι το διπλό της ΜΠΑΓΕΡΝ στο ματς της χρονιάς για τους Βαυαρούς.Φαίνεται παράξενο η ΜΠΑΓΕΡΝ να μείνει εκτός CHL και πιστεύω ότι οι Βαυαροί έχουν τα «κότσια» και τα «κόζια» να πάρουν την νίκη στην ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ και να την ξεπεράσουν.Ματς οριακό για το μέλλον των δύο ομάδων,αφού το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι κάπως ευνοικό και για τους δύο ... Μετά είναι ο άσος της ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ που ότι ισχύει για την ΜΠΑΓΕΡΝ ισχύει και γι αυτούς.Μόνο που η αντίπαλος ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ έχει κερδίσει ένα εισιτήριο για τον τελικό με την ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ και θα χει και δεύτερη ευκαιρία για έξοδο στην Ευρώπη.Η ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ με νίκη κάνει το πιο σημαντικό βήμα για ευρωπαική έξοδο και βρίσκει μια ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ κάπως πιο «κουρασμένη» από τον μεσοβδόμαδο ημιτελικό κυπέλου.Καλές επιστροφές για τους γηπεδούχους ... Πιθανή ισοπαλία στην ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ στο ντέρμπι σωτηρίας με Ελληνικό χρώμα και πιθανό διπλό απο την «καιόμενη» ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ στο Βερολίνο με την «βολεμένη» ΧΕΡΤΑ.
Στην Τσβάιτε Λίγκα μόνο ο άσος της δαιμονισμένης ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ μπορεί να μπει σε κείνο το δελτίο με την 10αδα που λέγαμε ...

Στην Ιταλία υπάρχουν κάποιες επιλογές από την Serie A,ενώ στην Serie B ΔΞ/ΔΑ :-) πλήν του ισχυρού διπλού της ΝΑΠΟΛΙ που θα εκμεταλευθεί το ντέρμπι ΓΙΟΥΒΕ-ΤΖΕΝΟΑ και ίσως του διπλού της ΜΑΝΤΟΒΑ την Δευτέρα ... Πρώτο σημείο η ΡΕΤΖΙΝΑ με την «αδιάφορη» ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ.Δυνατή η ΡΕΤΖΙΝΑ στο Ορέστε Γκρανίλο,με μεσοαμυντικές απουσίες η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ.Το δεύτερο σημείο είναι η ΚΙΕΒΟ που καίγεται για τους 3 βαθμούς και για να μην πάει χαμένη η «δια πυρός και σιδήρου» ισοπαλία στην Ρώμη.Έχει δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια και με το «βολεμένο» ΛΙΒΟΡΝΟ μπορεί την νίκη ανάσα.Για μπόμπα βλέπω την αναγεννημένη ΠΑΡΜΑ που δεν έχει πολυτέλεια για κανέναν χαμένο βαθμό ...

Στην Ισπανία δυο μόνο επιλογές απο την Πριμέρα ... Τα διπλά των ΧΕΤΑΦΕ και ΘΕΛΤΑ.Το πρώτο λόγω του ότι το προβληματικό πάσης φύσεως ΛΕΒΑΝΤΕ έχει πάρει την άγουσα για φούντο και δεν βλέπω να επιστρέφει.Η ΧΕΤΑΦΕ είναι καλή ομάδα,έπαιξε καλά και στην Βαρκελώνη για το κύπελο(αλλά δυστυχώς γι' αυτήν η ΜΠΑΡΤΣΑ είχε «δυνατή» Μέσι) και με αντιπάλους στα μέτρα της μπορεί και τσιμπάει αποτελέσματα έστω κι αν της είναι πλέον εντελώς «αχρείαστα».Η ΘΕΛΤΑ και θέλει και μπορεί το διπλό στο δύσκολο Ρομαρέδα.Ο Στόιτσκοφ πήρε την πρώτη νίκη ψυχολογίας που χρειαζόταν η ομάδα και ψάχνει να «κλέψει» πλέον βαθμούς απ' όπου μπορεί...Στην Σεκούντα το δυνατό είναι η ΑΛΑΒΕΣ και η έκπληξη η ΕΛΤΣΕ.Η ΑΛΑΒΕΣ έχει την ευκαιρία και την ομάδα να ξεμπλέξει από κάθε κίνδυνο,με αντίπαλο την «αδιάφορη» και κακή τελευταία ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ.Απουσίες έχουν οι γηπεδούχοι,αλλά το πλούσιο ρόστερ τους τους κάνει να μην προβληματίζονται ιδιαίτερα.Η ΕΛΤΣΕ παίζει με την προβληματική γενικώς,πλην όμως φιλότιμη τελευταία ΜΑΛΑΓΑ.Η φιλοξενούμενη έχει πολύ καλές επιστροφές,καλή ψυχολογία,καλή φόρμα και πολύ καλή απόδοση στο διπλό της (3,30) και με την αγχωμένη ΜΑΛΑΓΑ μπορεί πιστεύω εύκολα τη νίκη ...

Στην Γαλλία θα πάρω μόνο τον άσο της ΝΑΝΣΙ έστω κι αν η φόρμα λέει ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ.Η ΝΑΝΣΙ έχει πολύ δύσκολα ματς μέχρι το τέλος και η ευκαιρία με ομάδα στα μέτρα της μοιάζει μοναδική για νίκη ανάσα και με δεδομένο ότι οι φιοξενούμενοι θα έχουν 2 σημαντικότατες απουσίες στην επίθεση τον πρώτο σκόρερ Σαβιντάν και τον αξιόπιστο αρχηγό Ντιφρέν.Μια πιθανή «ψιλοέκπληξη» ίσως δούμε με την ανεβασμένη ΝΙΣ να περνάει νικηφόρα από την έδρα της ΣΕΝΤΑΝ ...

Από Πορτογαλία κρατάμε μόνο τον δευτεριάτικο άσο της ΜΠΕΙΡΑ ΜΑΡ στο γειτονικό με την ΑΚΑΔΕΝΜΙΚΑ,που θα έχει και καλές επιστροφές στην ενδεκάδα από το μεσοβδόμαδο rotation του ματς κυπέλου με την ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ...

Ολλανδία θα πάρουμε μπόμπα βάση απόδοσης και μόνο στο ματς «ζωής και θανάτου» ανάμεσα σε ΧΕΡΑΚΛΕΣ και ΕΞΕΛΣΙΟΡ και θα την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια.

Στο Βέλγιο μου φαίνεται μεγάλη η απόδοση της ΓΑΝΔΗΣ,αλλά μάλλον δεν θα τολμήσω αφού η ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ πάτησε κορυφή και η ΓΑΝΔΗ δείχνει στο κύπελο να δίνει προτεραιότητα ... Ο άσος της ΜΠΕΒΕΡΕΝ αποκτά κάποια αξία μετά την σημερινή νίκη της ΛΙΡΣ και τους τελευταίους διασυρμούς της «αδιάφορης» ΡΟΖΕΛΑΡ ...

Στην Τουρκία δύο αουτσάιντερς με αρκετή τύχη είναι οι επιλογές μας.Η ΕΡΣΙΓΕΣΠΟΡ και η ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ,λόγω ισχυρού κινήτρου(αν δεν άρχισε να ξεφουσκώνει αγωνιστικά) η πρώτη και έμπνευσης η δεύτερη(που έχει πιστεύω καλύτερη ομάδα από την ΜΑΝΙΣΑΣΠΟΡ) ... Δεν ξέρω αν η ΡΙΖΕΣΠΟΡ έχει τα «κότσια» να κάνει το μπαμ στην Κων/νουπολη και θα πληρώσω κάτι ψιλά για να μου φύγει η περιέργεια ...

Στην Αργεντινή θα δοκίμαζα το διπλό της ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ αλλά με συγκράτησαν οι σημαντικές απουσίες που έχει ...

Στο Μεξικό πήρε το σατίρι ο προκρούστης ΟΠΑΠ και τα πετσόκοψε όλα!!!Αν υπήρχε το διπλό της ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ θα ήταν η επιλογή μου ... Δεν υπάρχει όμως και την κάνω τουμπεκί μην πω καμιά βαριά κουβέντα ...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
PICKS
152.Leverkusen v Nuremberg - 1 (2,00) FT 2-0 WIN
453.Nancy v Valenciennes FC - 1 (2,10) FT 1-0 WIN
563.Reggina v Udinese - 1 (2,00) FT 1-1 LOSE
646.Alaves v Numancia - 1 (2,05) FT 2-2 LOSE
745.Beira Mar v Academica - 1 (2,00)

Σύστημα 4/5.Στήλες 6


Μια Γερμανοεγγλεζικοιταλική 7αδα αυτοκτονίας ...

154.Stuttgart v Bayern Munich - 2 (2,40) FT 2-0 LOSE
161.West Ham Utd v Everton - 1 (2,30) FT 1-0 WIN
211.Colchester Utd v Sunderland - 2 (2,00) FT 3-1 LOSE
231.Northampton Town v Chesterfield - 1 (2,20) FT 1-0 WIN
314.Southport v York City - 2 (2,25) FT 0-1 WIN
243.Grimsby v Barnet - 1 (2,10) FT 5-0 WIN
346.Frosinone v Napoli - 2 (2,15) FT 1-2 WIN

Σύστημα 6/7.Στήλες 8



146.Konyaspor v Kayseri Erciyes - 2 (3,10) FT 1-1 LOSE
155.Eintracht Frankfurt v Bochum - Χ (3,00) FT 0-3 LOSE
165.Charlton v Sheffield United - 2 (3,30) FT 1-1 LOSE
514.Wolves v Birmingham - Χ (3,15) FT 2-3 LOSE

Σύστημα 3/4.Στήλες 5


532.V.Manisa v Bursaspor - 2 (3,75) FT 4-1 LOSE
626.Zaragoza v Celta Vigo - 2 (3,85) FT 2-0 LOSE
652.Malaga v Elche - 2 (3,30) FT 2-0 LOSE
721.Palermo v Parma - 2 (4,25) FT 3-4 WIN

Σύστημα 3/4.Στήλες 5



524.Freiburg v FC Carl Zeiss Jena - 1 (1,35) ΣΤΑΝΤΑΡ FT 1-3 LOSE!!!
552.Kallithea v Ethnikos Asteras - 2 (7,00) FT 1-2 WIN
544.Panathanaikos v Aris Saloniki - 2 (6,00) FT 0-1 WIN
663.Galatasaray v C Rizespor - 2 (8,00) FT 3-1 LOSE

Σύστημα 3/4.Στήλες 4





Αυτά για το Σ/Κ και να πω ότι το ΚΑΤΑΝΙΑ - ΑΣΚΟΛΙ είναι προσωρινά φραγμένο.


Νάστε πάντα καλά και καλή διασκέδαση

TheGreat κατά κόσμον Peter!!!

Σάββατο 20.04.2007



Κυριακή 21.04.2007





Οι αποδόσεις του book της Νορβηγίας. Για όσους τα κοιτάνε αυτά ...



Stay on line !!!

Τα λόγια είναι περιττά ...




Stay on line !!!

Tippeligaen this week !!!

Tid
Kamp
H
U
B
22. apr 18:00 Viking - Sandefjord 1.7 3.5 5.1
22. apr 18:00 Aalesund - Fredrikstad 2.35 3.35 2.95
Kupong satt: 18/4 11:53
Mulige odds: 3.995
Innsats: 200
Mulig gevinst: 799

Tid
Kamp
H
U
B
23. apr 19:00 Strømsgodset - Lillestrøm 3.5 3.4 2.05
Kupong satt: 18/4 11:54
Mulige odds: 3.4
Innsats: 50
Mulig gevinst: 170

Tid
Kamp
H
U
B
21. apr 19:00 Stabæk - Rosenborg 2.95 3.35 2.35
22. apr 18:00 Lyn - Odd Grenland 1.85 3.4 4.3
Kupong satt: 18/4 11:54
Mulige odds: 11.39
Innsats: 35
Mulig gevinst: 398.65

Tid
Kamp
H
U
B
22. apr 18:00 Viking - Sandefjord 1.7 3.5 5.1
22. apr 18:00 Lyn - Odd Grenland 1.85 3.4 4.3
Kupong satt: 18/4 11:55
Mulige odds: 3.145
Innsats: 40
Mulig gevinst: 125.8

Tid
Kamp
H
U
B
21. apr 19:00 Stabæk - Rosenborg 2.95 3.35 2.35
22. apr 20:00 Brann - Vålerenga 2.1 3.35 3.4
23. apr 19:00 Strømsgodset - Lillestrøm 3.5 3.4 2.05
Kupong satt: 18/4 11:56
Mulige odds: 33.6005
Innsats: 15
Mulig gevinst: 504.0075

Tid
Kamp
H
U
B
22. apr 18:00 Viking - Sandefjord 1.7 3.5 5.1
22. apr 18:00 Aalesund - Fredrikstad 2.35 3.35 2.95
22. apr 20:00 Brann - Vålerenga 2.1 3.35 3.4
Kupong satt: 18/4 12:01
Mulige odds: 8.3895
Innsats: 100
Mulig gevinst: 838.95



Συνολικό ποντάρισμα 440.

Επιστροφή 170

Χαμένα 270


Kupong satt : Ποτε μπήκε το κουπόνι.
Mulige odds: Τα συνολικά odds.
Innsats: Το ποντάρισμα.
Mulig gevinst: Πιθανό κέρδος.

Να ξεκαθαρίσω πως αυτό το είδος πονταρίσματος αντιπροσωπεύει εμενα και μονο. Όπως θα δείτε στηρίζομαι σε κάποια παιχνίδια κλειδιά. Εάν δεν μας βγει αυτό το είδος πονταρίσματος θα δοκιμάσουμε κάτι άλλο φυσικά. Πάντως η νοοτροπία η πολλά λεφτά η τίποτα είναι κάτι που δεν με αντιπροσωπεύει.
Πιστεύω πως όλοι θα πρέπει να καλύβουν τα λεφτά τους όσα κι αν είναι αυτά. Εδώ να τονίσω πως δεν μιλάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι 1X και κάλυψη στο 2 ... ευτυχώς προσωπικά δεν το έχω εφαρμόσει ποτε και ούτε πρόκειται.

Μερικά λογάκια για την Tippeligaen και την Adeccoligaen θα τα γράψω ίσως αύριο κάποια στιγμή.

Έως τότε ... καλά να περνάτε.


Stay on line !!!